To je to što me zanima!

Ispred palače Williama i Kate pronašli žensko truplo u jezeru

Uz Kate i Williama, u neposrednoj blizini žive i Eugenie od Yorka i njezin suprug Jack Brooksbank, a zasad nije poznato je li tko od kraljevske obitelji bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode.
Vidi originalni članak

U neposrednoj blizini Kensingtonske palače, točnije u jezeru kraljevskog imanja, pronađeno je neidentificirano žensko truplo, prenose brojni britanski mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija istražuje slučaj i zasad nije objavila puno o misterioznim ljudskim ostacima, pronađenima pored doma vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

JAMES NE ŽELI PAŽNJU Misteriozan život brata Kate Middleton: James voli partijati, pijan je napravio foto skandal

Sumnjali su kako je riječ o tijelu britanske umjetnice Endellion Lycett Green za kojom se tragalo, no njezina je obitelj na koncu otklonila tu sumnju, objavivši kako je ona pronađena živa i zdrava. 

Uz Kate i Williama, u neposrednoj blizini žive i Eugenie od Yorka i njezin suprug Jack Brooksbank, a zasad nije poznato ni je li tko od kraljevske obitelji bio prisutan za vrijeme izvlačenja tijela iz vode. Umjetno jezero unutar imanja nastalo je u 18. stoljeću, a duboko je do pet metara. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sasa66 05.09.2020.

    To kao sa kažete ispred Nove Bolnice u Maksimirskom jezeru nađeno tijelo.

  • špric milka 05.09.2020.

    Garant neka vrtlarica ljubavnica od vilija zna se ko mu je mama ona je isto tako imala vozace konjušare vrtlare batlere tako sad i sin krkači redom

  • BabaYaga 05.09.2020.

    Priča za Agathu Christie 🥶

Komentiraj...
Vidi sve komentare