To je to što me zanima!

Iva Šulentić pozvala u emisiju bivšeg dečka Luku Nižetića...

Luka je u emisiji predstavio novu pjesmu, ali i pokazao kako se odlično snalazi u kuhinji. Pred kamerama je spremio polpete od kvinoje, kelja i mozzarelle te salatu od matovilca, cikle i jabuke
Vidi originalni članak

Prijateljstvo postoji i nakon 'propale veze'. To su dokazali pjevač Luka Nižetić (37) i njegova prijateljica, radijska i televizijska voditeljica Iva Šulentić (37). 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Iva je u svojoj emisiji 'Kod na doma ugostila' ugostila bivšeg dečka, Luku Nižetića. Splitski šarmer i lijepa Zagrepčanka ljubovali su pune četiri godine, a ljubavi krah dogodio se 2011. godine. No odlučili su i nakon prekida ostati prijateljskim odnosima. 

STARE LJUBAVI Bivši partneri pozirali su skupa: Iva i Luka sad su dobri prijatelji

- Veliko mi je zadovoljstvo što mogu pozdraviti glazbenika, ali on nije samo to. On i piše, pjeva, pleše, kuha, fotografira... Ne znam kako dalje, a da nam ne kradem minute jer je vrijeme da on progovori. Dobar dan i dobro nam došao Luka Nižetić - s osmijehom na licu rekla je Iva.

Luka je u emisiji predstavio novu pjesmu, ali i pokazao kako se odlično snalazi u kuhinji. Pred kamerama je spremio polpete od kvinoje, kelja i mozzarelle te salatu od matovilca, cikle i jabuke. Ivu je iznenadilo što se na jelovniku ne nalazi meso pa je upitala Luku je li postao vegetarijanac. 

- Izbjegavam meso iz nekih svojih osobnih razloga. Stalno eksperimentiram kad je u pitanju kulinarstvo jer hoću vidjeti prednosti od nejedenja mesa. Stalno nešto eksperimentiram i mijenjam, ali sam svejed - rekao je Luka. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare