To je to što me zanima!

Iva Todorić piše motivacijske poruke za svoje prijateljice

Gazdina mezimica u zadnje vrijeme vrijeme često ističe kako se što više 'pokušava koncentrirati na ono najvažnije - duhovnu stranu'.
Vidi originalni članak

Nakon što je kći Ivice Todorića na društvenim mrežama promijenila prezime iz Balent u djevojačko Todorić, među njenim se prijateljima počelo nagađati o problemima u braku sa suprugom Hrvojem Balentom

S TORBICOM OD 18.000 KUNA Dok joj tata bježi po Londonu, Iva se ležerno šeta Zagrebom

Nije željela objasniti zašto je vratila prezime klana Todorić, ali se zato pohvalila zajedničkim kadrom s bliskom prijateljicom Danijelom Gajski (43).

IVA BALENT Gazdina mezimica: 'Bila sam bolesna pa čudesno ozdravila'
  Na fotografiji dobro raspoložena nekadašnja direktorica marketinga Agrokora pozira nasmijana 'od uha do uha' dok oko njezine i prijateljičine glave kruže 'leptirići. Osim toga, ona je ovom fotkom prijateljica poručila da 'po suncu i kiši idu dalje'.

POHVALILA SE Balent ima novu figuru: Upalilo je ljetovanje od 16.000 kuna?

Danijela Gajski je inače kćer menadžera Bože Crnjaca (72), vlasnika tvrtke 'Splendid', restorana 'Okrugljak' i 'Dubravkin put' te niz lokala na atraktivnim zagrebačkim lokacijama. Zagrebačkom poduzetniku kći pomaže voditi obiteljski biznis. Zanimljivo je da je baš Danijelin brat, Ivan Crnjac, bio glavni financijski direktor “carstva” Ivice Todorića, a inače je i najbolji prijatelj i vjenčani kum Todorićevog sina Ante.

DOŠLE I IVA RADIĆ, NINA BADRIĆ Svadba u Beogradu: Todorićeva kći Iva pozirala uz Lepu Brenu

Inače, Iva Todorić dane provodi družeći se s prijateljicama, pa i s Danijelom, i slušajući motivacijske govore Ane Bučević. U zadnje vrijeme često ističe i kako se što više 'pokušava koncentrirati na ono najvažnije - duhovnu stranu'.

VIDI OVO: 10 stvari koje će uništiti dobar seks.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • tinaaaa 04.07.2018.

    Zubić vila odnijela zubić? Koliko je parica ostavila...

  • frenky___ 02.07.2018.

    Ja bi ju praaasnuuul😍😘

  • retita🦋 01.07.2018.

    I tata se pokušava koncentrirati na duhovno.Ono materijalno ga dekoncentrira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare