Obavijesti

Show

Komentari 117

Gazdina mezimica: 'Bila sam bolesna pa čudesno ozdravila'

Gazdina mezimica: 'Bila sam bolesna pa čudesno ozdravila'
7

Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla, rekla je Iva

VIDEO

Kći Ivice Todorića (67) Iva Balent pojavila se pred kamerom prvi put nakon afere Agrokor. Priznala je kako je imala problema sa srcem, ali i da je prije sedam godina čudesno ozdravila. 

- Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promijenila sam život iz korijena i počela sam raditi na sebi. Ne mogu uopće opisati taj osjećaj - kazala je Iva Balent za RTL-ov Exkluziv. 

Borila se s velikim problemima sve dok u njezin život nije ušla Ana Bučević (40), jedna od najpoznatijih motivacijskih govornica u Hrvatskoj. Iva danas svakodnevno sluša Anine savjete iako na početku nisu pronašle 'zajednički jezik'. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam radila Janu vodu s porukom, onda sam je pitala da li bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena s tim da je ona mene odbila i rekla sam - ova žena sebe zna cijeniti. Neću sad pričati zašto me odbila, ali je bila tad apsolutno u pravu - prisjetila se Iva. 

Splićanka Ana savjetovala ju je i da izađe pred kamere te dodala kako bi ona to napravila na njenom mjestu. 

- Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla. Da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula - zaključila je Balent. 

Splićanke koja je posljednjih godina osvojila srca diljem Hrvatske, Ana Bučević po zanimanju je profesorica, autorica bestselera i motivacijska govornica. 

- Ako ćemo govoriti o brojkama, 150.000 na YouTubeu, 110.000 na Instagramu, 150.000 na Facebooku - to su brojke. Ali sve su to duše, nisu to sljedbenici. To su duše koje su mene odabrale da ih podsjetim tko su. I koliko su oni moji sljedbenici, toliko sam i ja njihova. Ja bi za sebe rekla da sam duša koja je došla na ovaj svijet po iskustvo, po užitak spoznaje i samospoznaje, apsolutna svjesna da imam ego koji upravo i igra te uloge koje mi daju identitet - otkrila je 40-godišnja Ana Bučević.

 

Close up 2. Dio #kreirajmastomdovrsivjerom @safariduha 💜🤗

A post shared by SRCULENCE (@srculence___) on

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'
Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'