To je to što me zanima!

Ivan Rakitić i supruga Raquel nazvali su kćer po grčkoj nimfi

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i Španjolka Raquel dobili su kćer Altheu. Ime je dobila po nimfi iz grčke mitologije. Nogometaš je presretan što je postao otac
Vidi originalni članak

Dobio sam dijete i sad ću se posvetiti samo obitelji, rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (25). Njegova supruga Raquel Mauri Olmo (22) rodila je u bolnici u španjolskoj Sevilli curicu Altheu. 

U grčkoj mitologiji nimfa Althea travama je pomagala i iscjeljivala oboljele. Prema legendi, nimfe su bile polubožanske djevojke koje su živjele i do 100.000 godina. 


- Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što sam postao tata - pohvalio se Rakitić. Ivan i Raquel vjenčali su se prije tri mjeseca u Sevilli, gdje on igra za tamošnjeg prvoligaša, na intimnoj proslavi u društvu obitelji. Upoznali su se prije dvije godine u lokalu u koji je Ivan često zalazio. Kafić je bio u blizini hotela u kojem je tada živio. U prelijepu fatalnu Andalužanku Raquel, koja je ondje radila kao konobarica, kaže nogometaš, zaljubio se na prvi pogled.

- Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala, nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - kaže Ivan. No sve je krenulo nabolje kad je Ivan upisao ubrzani tečaj španjolskog jezika, dok je Raquel paralelno počela učiti hrvatski. 
Na odlazak iz Seville, kaže Rakitić, ni ne pomišlja. Tu je pronašao ženu svojeg života, dobio je kćer, igra najbolji nogomet u karijeri, a zavolio je i tamošnje sugrađane jer su slični Hrvatima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • RealMadird4ever 14.07.2013.

    čestitam :)) lijep par...a raquel je stvarno prelijepa :)

  • kung fu panda 13.07.2013.

    čestitam na prinovi

  • esteleloe 12.07.2013.

    Baš mi se sviđa ime! ♥

Komentiraj...
Vidi sve komentare