Obavijesti

Show

Komentari 10

Ivan Rakitić i supruga Raquel nazvali su kćer po grčkoj nimfi

Ivan Rakitić i supruga Raquel nazvali su kćer po grčkoj nimfi
3

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i Španjolka Raquel dobili su kćer Altheu. Ime je dobila po nimfi iz grčke mitologije. Nogometaš je presretan što je postao otac

VIDEO

Dobio sam dijete i sad ću se posvetiti samo obitelji, rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (25). Njegova supruga Raquel Mauri Olmo (22) rodila je u bolnici u španjolskoj Sevilli curicu Altheu. 

U grčkoj mitologiji nimfa Althea travama je pomagala i iscjeljivala oboljele. Prema legendi, nimfe su bile polubožanske djevojke koje su živjele i do 100.000 godina. 


- Ne mogu vam opisati koliko sam sretan što sam postao tata - pohvalio se Rakitić. Ivan i Raquel vjenčali su se prije tri mjeseca u Sevilli, gdje on igra za tamošnjeg prvoligaša, na intimnoj proslavi u društvu obitelji. Upoznali su se prije dvije godine u lokalu u koji je Ivan često zalazio. Kafić je bio u blizini hotela u kojem je tada živio. U prelijepu fatalnu Andalužanku Raquel, koja je ondje radila kao konobarica, kaže nogometaš, zaljubio se na prvi pogled.

- Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala, nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - kaže Ivan. No sve je krenulo nabolje kad je Ivan upisao ubrzani tečaj španjolskog jezika, dok je Raquel paralelno počela učiti hrvatski. 
Na odlazak iz Seville, kaže Rakitić, ni ne pomišlja. Tu je pronašao ženu svojeg života, dobio je kćer, igra najbolji nogomet u karijeri, a zavolio je i tamošnje sugrađane jer su slični Hrvatima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci