To je to što me zanima!

Ivana Kindl nakon 15 godina ponovo slobodna: 'Iselila sam, a to se kuhalo već duže vrijeme'

Nema zle krvi i drame, nastavljamo i dalje kao prijatelji i poslovni suradnici i tako smo olakšali ovaj proces. Ostala sam živjeti u Velikoj Gorici, jer mi se sviđa taj grad, rekla je pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivana Kindl (43) nakon 15 godina prekinula je ljubavnu vezu s Alenom Križajem (41) i iselila iz njegovog stana u Velikoj Gorici, potvrdila je za Večernji list

- Točno je da nismo više zajedno, a to se "kuhalo" već duže vrijeme. Odlučili smo da je tako najbolje, pa sam se iselila iz njegovog stana, ali smo ostali u prijateljskim odnosima. Uostalom, on mi i dalje piše pjesme, a već imamo spreman i novi album - objasnila je Ivana i istaknula kako prekid poslije toliko zajedničkih godina nije ni malo lagan, s obzirom na to da su poput obitelji. U stanu imaju i zajedničke tri mačke, od čega su dvije udomili. 

- Nema zle krvi i drame, nastavljamo i dalje kao prijatelji i poslovni suradnici i tako smo olakšali ovaj proces. Ostala sam živjeti u Velikoj Gorici, jer mi se sviđa taj grad - rekla je pjevačica pa dodala da su joj u selibi pomogli prijatelji i susjedi iz stare zgrade. Prva je uskočila njezina najbolja prijateljica Mirna Škrgatić. 

PLEMENITA LJUBAV Poznati udomitelji u Hrvatskoj: Ljubimci su nam istinska radost

Iako joj dugogodišnja veza nije uspjela, pjevačica nije izgubila vjeru u ljubav. 

- Najtužniji je onaj čovjek koji izgubi vjeru u ljubav. Puno sam radili na sebi i svojoj mentalnoj higijeni. I dalje nemam osjećaj da sam slobodna, no to su procesi. Za ljubav uvijek ima vremena, sad jednostavno želim biti sama sa sobom, a poslije ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ima još vremena za ljubav - zaključila je.

Ivani je nedavno i izašla pjesma 'Pusti da se dogodi', a autorica teksta je upravo ona. Bivši dečko Alen zaslužan je za glazbu. Novi album izlazi početkom 2022. godine, a glazbenica će u novoj godini proslaviti i 20 godina na sceni. 

Ako se situacija bez svirki zbog pandemije korona virusa nastavi, glazbenica ima ideju i za druge poslove. Naime, Ivana razmišlja o početku nove karijere i to na radiju. 

- Sviđa mi se ono što radi Giuliano na Radio Dalmaciji, pa imam ideju da nešto slično napravim i na goričkim radijima - rekla je. 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • Sunčana strana 07.11.2021.

    Kakvim je prostačkim, mizoginim i zlobnim komentarima izložena žena koja se "usudila" nemati djecu na brdovitom Balkanu! Kao da su joj u najmanju ruku balkanski muškarci kupili maternicu pa ih smeta neostvarivanje profita kroz iste! Razloga za neimanje djece uistinu je mnogo, a Ivana je o svojima uvijek otvoreno, iskreno i bez zadrške govorila. Kao osoba koja se bori s depresivnim poremećajem, priznala je da uzima terapiju i da je presenzibilna kako bi preuzela odgovornost za neko drugo bespomoćno stvorenje. A samo će krajnje licemjerni roditelji reći kako podizanje djeteta nije stresno. Osoba koja pati od depresivnog poremećaja prve će teške odluke morati donijeti već u trudnoći i odlučiti hoće li se "skinuti" s terapije kako bi dala šansu fetusu da se nesmetano razvije ili proći trudnoću na lijekovima. U prvom slučaju gotovo sigurno riskira povratak teške depresivne epizode, a samim time i kompromitira trudnoću, u drugom slučaju se suočava s još gorim strahovima da će nauditi svom djetetu zbog uzimanja lijekova. Potom porod koji je ponekad toliko stresan da može uzrokovati PTSP, pa vrlo velika vjerojatnost teške postporođajne depresije. Depresivna osoba ima dana kada često jedva sebe gura kroz život, a kamoli da bi u takvom stanju bila sposobna brinuti se o drugom još bespomoćnijem biću. A zatim je tu i genetika, i strah da dijete ne naslijedi iste probleme jer to što prolaze ne bi željeli ni najgorem neprijatelju, a kamoli vlastitom djetetu.

  • lilipod 03.11.2021.

    Pa i nemaš baš puno vremena..najbolje vrijeme nam je prošlo..

  • Crocitizen 03.11.2021.

    Zašto ima potrebu komentirati jel` slobodna ,šta je jela , kakva kakkica bila.. Ne razumim slične ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare