To je to što me zanima!

Ivana Kovač: 'Tata Mišo pomno prati moje nastupe i na sve ima neki svoj specifični komentar...'

Kao dijete je gledala tatine nastupe na Splitskom festivalu, a sada su se uloge zamijenile. Mišo će ove godine bodriti Ivanu koja će na splitskoj pozornici predstaviti novu pjesmu 'Dani' sa Slovencem Lukom Basijem
Vidi originalni članak

Ivana Kovač (43) nastupit će na ovogodišnjem Splitskom festivalu s pjesmom 'Dani', koja je duet sa slovenskim glazbenikom Lukom Basijem. Nakon dulje stanke, izbacila je nove pjesme gotovo istodobno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za magazin Jutarnjeg lista 'Studio' otkrila je da je kao dijete gledala nastupe tate Miše Kovača (79) na istoj pozornici.

- Naravno da sam pratila! Tada nije bilo nikoga tko nije gledao Splitski festival - ispričala je Ivana, te dodala da su to ipak bila neka druga vremena, te je tada glazba bila na pijedestalu.

Sada su se uloge zamijenile, te tata Mišo pozorno prati Ivanine nastupe.

FOTOMONOGRAFIJA NA 900 STRANICA Nikad viđena Mišina fotka: Laziću su pozirali brojni slavni

- Prati on sve i na sve ima neku svoju specifičnu izjavu, ovisno u kakvom je motu - otkrila je Ivana, te dodala da postoje pjesme koje je otpjevala a Mišo ih nije nikad prije čuo.

- Odavno mu ne puštam demo snimke već samo gotovu pjesmu. Veći je gušt - ispričala je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sanjakorać 03.07.2021.

    Meni je Ivana lijepa,i draho mi je da se izvukla iz pakla droge.I neka pjeva .Ko voli nek sluša.Meni su njene pjesme dobre.A tata legenda sa svevremenskim dobrim starim pjesmama na koje se predivno pleše.

  • Coco.Chanel 03.07.2021.

    Ja sam ga znala sresti po gradu kad sam bila klinka.Toliko je bio uobrazen pun sebe i bahat da su bas ti „live“ susreti utjecali na to da se zamislim da li je njegovo pjevanje od srca ili cista gluma radi moci i slave.Za nekoga je on kralj a za mene bolji glumac nego pjevac.A Ivana koristi tatinu slavu.Zasto ne proba u glumackim vodama ima sve i talent i gene.Nije pljuvanje nego moje mišljenje.

  • GOGA SPLIT 02.07.2021.

    Ko to ovdje na komentarima sudi i pljuje po Mom Misi i njegovoj prelijepoj kceri Ivani ,Miso je vise novaca podijelio na Mirogoju sirotinji, ja vidjela svojim ocima . Miso je kriticar, ali je dusa od covjeka , pjevac kose s njim nemoze mjeriti, Miso je imao zivot takav da se niko od nas ne nebi mogao izdrzati ,svi mi imamo dobre i lose strane ,nitko od nas nije svetac . Ivana ,ne osvrci se na negativne komentare ,samo odi naprijed Sretn tebi i tvom ocu, budite ponosni jedno na drugo❤❤🎶🎶🎶

Komentiraj...
Vidi sve komentare