To je to što me zanima!

'Ivičine fotografije pomogle su mi da lakše prebrodim tugu'

Udovica pokojnog glumca Ivice Vidovića, Gordana Gadžić (56), organizirala je izložbu fotografija iz njegovih predstava povodom prve godišnjice njegove smrti
Vidi originalni članak

Kad spomenem Ivicu, pomislim na velikog umjetnika, muža, ali prije svega na njegovu veliku dobrotu, rekla je Gordana Gadžić (56).

Udovica legendarnoga glumca Ivice Vidovića priredila je povodom godišnjice njegove smrti izložbu fotografija iz njegovih predstava. Umro je od raka grla.

- Ivičine fotografije pomogle su mi da lakše prebrodim tugu nakon što je otišao - kaže glumica koja je prikupila snimke - od Vidovićevih glumačkih početaka u dječjem kazalištu Titovi mornari u Splitu pa do posljednje predstave.

- Sakupljajući fotografije otkrila sam Ivicu kojeg nisam poznavala. Pronašla sam bilježnice s člancima o njemu koje su mu kao mladom glumcu slale gimnazijalke - rekla je kroz smijeh.

Ivica i Gordana zaljubili su se 1988. snimajući film 'Čovjek koji je volio sprovode'. U braku su dobili sina Filipa (20) i kćer Anu (18) te osnovali teatar Rugantino, koji Gordana naziva njihovim životnim umjetničkim djelom.

- Filip studira glumu, a Ana namjerava upisati kazališnu produkciju. Vjerujem da će nastaviti voditi naše kazalište - kaže Gadžić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JAX 18.04.2012.

    velikan, bio i ostat će

  • marijanaaa 17.04.2012.

    nedostajes..(Oo)

  • dorka 17.04.2012.

    već godina dana! Još nemogu vjerovat da je umro! :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare