Obavijesti

Show

Komentari 5

'Ivičine fotografije pomogle su mi da lakše prebrodim tugu'

Udovica pokojnog glumca Ivice Vidovića, Gordana Gadžić (56), organizirala je izložbu fotografija iz njegovih predstava povodom prve godišnjice njegove smrti

VIDEO

Kad spomenem Ivicu, pomislim na velikog umjetnika, muža, ali prije svega na njegovu veliku dobrotu, rekla je Gordana Gadžić (56).

Udovica legendarnoga glumca Ivice Vidovića priredila je povodom godišnjice njegove smrti izložbu fotografija iz njegovih predstava. Umro je od raka grla.

- Ivičine fotografije pomogle su mi da lakše prebrodim tugu nakon što je otišao - kaže glumica koja je prikupila snimke - od Vidovićevih glumačkih početaka u dječjem kazalištu Titovi mornari u Splitu pa do posljednje predstave.

- Sakupljajući fotografije otkrila sam Ivicu kojeg nisam poznavala. Pronašla sam bilježnice s člancima o njemu koje su mu kao mladom glumcu slale gimnazijalke - rekla je kroz smijeh.

Ivica i Gordana zaljubili su se 1988. snimajući film 'Čovjek koji je volio sprovode'. U braku su dobili sina Filipa (20) i kćer Anu (18) te osnovali teatar Rugantino, koji Gordana naziva njihovim životnim umjetničkim djelom.

- Filip studira glumu, a Ana namjerava upisati kazališnu produkciju. Vjerujem da će nastaviti voditi naše kazalište - kaže Gadžić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu