To je to što me zanima!

Najavila Božić viralnim videom, a svake zime kapnu joj milijuni

Video je u manje od 24sata pogledan više od milijun puta, a brojni obožavatelji složili su se kako jedva čekaju 'najomiljeniji' praznik u godini - Božić
Vidi originalni članak

Redovito je najslušanija pjesma na streamingu, a nezaobilazna je na svim listama božićnih pjesama. Da, riječ je o legendarnom hitu 'All I Want For Christmas Is You' koji je i danas po mnogima jedan od najpopularnijih božićnih hitova. Snimljen je davne 1994. godine, a američka pjevačica Mariah Carey (48) izvedbom ovog svjetskog hita 'završila' je na samom vrhu glazbenih top ljestvica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na svom Instagram profilu pjevačica je najavila 'ulazak' u predblagdansko vrijeme. Na videosnimci možemo vidjeti kako pjevačica ustaje na datum 1. studenog uz prve taktove svoje popularne pjesme. U jednom trenutku zove ju djed božićnjak, a pjevačica kroz osmijeh vrisne: 'Vrijeme je'. 

Video je u manje od 24 sata pogledan više od milijun puta, a brojni obožavatelji složili su se kako jedva čekaju 'najomiljeniji' praznik u godini - Božić.

IMA 49 GODINA Mariah Carey pozirala golišava: 'Seksi, kraljica nikada ne stari'

- Još samo 45 dana do Božića. Ovo mi je tvoja omiljena pjesma i uvijek budi neke lijepe osjećaje u meni. Najbolja božićna pjesma - samo su neki od komentara na Instagramu. 

Američka pjevačica svake godine na svojem najvećem božićnom hitu zaradi šokantno vrtoglavu svotu, a samo ove godine 'All I Want For Christmas Is You' donio joj je 625 tisuća funti, odnosno preko 5 milijuna kuna, prenosi Mirror.

Iako je prije toga izdala čak tri albuma, Mariah svoju popularnost može zahvaliti upravo ovom hitu. Napravila ga je u suradnji s glazbenim producentom Walterom Afanasieffom (60), a kako je rekao 2014. u intervjuu za Billboard, na ideju o pjesmi došli su sasvim slučajno i nisu imali pojma kakvu će popularnost postići. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kajzer/soze/80🇷🇸 02.11.2019.

    Za mene jedna od najnegativnijih poznatih u svakom smislu...

  • 02.11.2019.

    kak si dah snjofa na pocetku

  • 02.11.2019.

    U što su pretvorili taj Božić..strašno..čista komercijalizacija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare