To je to što me zanima!

Iz Ljubavi na selu u Parove: S muškima sam spavala radi love

Prošla sam svašta. Bila sam plesačica na šipci. Da se ne lažemo i ne budemo na finjaka - ima nepristojnih ponuda. Hvala Bogu, žensko si pa možeš odlučiti želiš li s nekime otići ili ne želiš, rekla je Tanja u 'Parovima'
Vidi originalni članak

Tanju Šustić (21) iz Zagreba šira je javnost upoznala u svibnju 2019. kada se s ručnikom na glavi popela na pozornicu glazbenog showa 'Zvijezde-ljetni hit' i otpjevala Zaninu pjesmu 'Dodirni mi koljena' te pogriješila tekst. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zatim je koji mjesec kasnije došla u show 'Ljubav je na selu' gdje je bila glavna zvijezda 11. međunarodne sezone. Sreću je pokušala pronaći u Ekvadoru kod Daniela Granje (25) ali nije im uspjelo. 

Šustić je na Badnjak ušla u kontroverzni srpski show 'Parovi'. Iako se pohvalila kako je nakon Daniela našla dečka u Zagrebu, sada je, tvrdi, sretno slobodna.

'LJUBAV JE NA SELU' Tanja Šustić: Daniel je drag, ali taj Ekvador je siromašno selo

- Nismo se vidjeli u budućnosti. Prekinula sam s njim baš prije ulaska u show - rekla je. Tanja je rodom s Kosova, a u showu je odmah započela svoju tešku životnu priču. Mnogi su joj rekli kako izgleda puno starije za svoje godine.

- Nije me život mazio, zato izgledam starije. Rođena sam na Kosovu, za vrijeme 2002. su me preselili u Hrvatsku zbog papira jer su se punili dječji domovi i s djecom iz drugih zemalja. S tri godine sam ostala bez roditelja. Usvojile su me razne obitelji. Imala sam tri udomiteljske obitelji i jednu posvojiteljsku na duže od 10 godina - rekla je Tanja. 

Dodala je kako je bila u udomiteljskim obiteljima diljem Hrvatske.

- Zaista nisu bile adekvatne za mene kakvo sam dijete bila. Poslije sam 2004. došla u posvojiteljsku obitelj i mislila sam da će biti dobri za mene. Imali su novaca, živjela sam lagodno. Mislili su da će dobiti dijete u celofanu, a dobili su jedan zvrk koji je trebalo odgojiti, a to su radili na krivi način - rekla je Šustić. S njima se, tvrdi, razišla nakon 11 godina.

- Sa 17 godina sam progovorila o obiteljskom nasilju. Pohađala sam srednju ekonomsku školu i nakon Šibenika i Drniša došla u Zagreb. Bila sam sama djevojčica, kofer koji se selio iz grada u grad. Mjesečno sam dobivala 12 eura u dječjem domu - rekla je. Zatim se dotaknula i teme o svom poslu. 

- Nećete me vidjeti u suzama. Ako i vidite, znajte da je to iskreno. Prošla sam svašta. Bila sam plesačica na šipci. Da se ne lažemo i ne budemo na finjaka - ima nepristojnih ponuda. Hvala Bogu, žensko si pa možeš odlučiti želiš li s nekime otići ili ne želiš. Ja nisam tip djevojke koji laže ljudima - 'Znaš ja sam plesala, ali nisam s nikim spavala'. Jesam. Preživljavala sam, znala sam odraditi gaže za veće novce. U nekim trenucima svi smo mi prostitutke. Makla sam se od tog posla i u Zagrebu otvorila svoj kozmetički salon - zaključila je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Pero Cigla 25.12.2019.

    Što je ovo ogromno čudo na kauču? hahaha

  • 63slavonija 25.12.2019.

    To je nacin za legalno raditi.

  • Papatest 25.12.2019.

    Ova na fotki s njom joj je sestra blizanka?

Komentiraj...
Vidi sve komentare