To je to što me zanima!

Izazov o prioritetima pokazat će imaju li parovi identične ciljeve

Svi će ostati šokirani kada im Enis otkrije da ih večeras napušta jedan par glasovanjem ostalih kandidata. Dva para koja će se naći u prvim eliminacijama šokirat će većinu
Vidi originalni članak

Svatko ima svoje prioritete u životu, no što ako bi vam prioriteti trebali biti isti, a nisu? Baš to otkrit će večerašnji izazov u zabavnoj emisiji 'Superpar'.

POGLEDAJTE VIDEO: Dolores i Antona spojila je joga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U večerašnjoj epizodi gledatelji mogu vidjeti koliko se parovi dobro poznaju i koji su im zajednički ciljevi. Isto tako mogu i zaigrati s njima, no kao što je Enis rekao, nije zajamčeno da se nećete posvađati!

Izazov o prioritetima bit će okidač za mnoge stvari koje će uslijediti nakon toga, no i tijekom igre neće biti nimalo dosadno jer će se pokazati koliko se koji par poznaje, razumije te i imaju li uopće iste ciljeve u životu.

Svi će ostati šokirani kada im Enis otkrije da ih večeras napušta jedan par glasovanjem ostalih kandidata. Dva para koja će se naći u prvim eliminacijama šokirat će većinu, a tko će morati spakirati kofere iako neće htjeti, gledatelji će doznati večeras od 21 sat.

U prvoj su se epizodi muškarci kladili na žene, a u drugoj je bilo obrnuto. Dečki su imali zadatak prepoznati svoju partnericu po četiri osjetila: vidu, mirisu, dodiru i sluhu. Između osam dama, morali su pogoditi koja je njegova. 

- Jadna vam majka nakon ovog izazova. Daj Bože da ostanete s njima uopće - rekao je Enis muškoj ekipi i dodao kako par koji poslije izazova bude imao najmanje novca - ide u eliminacije. Daliborka je uložila 3500 kuna, Dolores 5555 kuna, Jelena je išla na sigurno i uložila 900 kuna. Marijeta se kladila u 5000 kuna, Nikolana je uložila 3000 kuna, Ozana 4500 kuna, Ratka 2050 kuna i Tina 3300 kuna. 

MARKETINŠKI TRIK Superpar se ipak raspao: Doris i Boris 'upakirali' sve za zaradu

Nakon izazova Enis je pokazao tablicu s rezultatima i trenutačno su najbolji Dolores i Anton. U opasnoj su zoni Tina i Mate i ako večeras ne pobijede u zajedničkom zadatku, bit će par koji ulazi u eliminaciju. No pobjeda u zajedničkom izazovu donosi 5000 kuna i sve se može promijeniti. Dakle, par koji večeras bude imao najmanje novca te par koji će najgore proći u izazovu - ulaze u eliminaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare