To je to što me zanima!

Izgubio 62 kilograma: Ne pije za vrijeme obroka, izbjegava meso

Darko jede osam manjih obroka dnevno, a preporuka je da uvijek pri ruci ima sir, krekere ili jogurt. Liječnik mu je savjetovao kako treba izbjegavati voće i povrće s korom
Vidi originalni članak

Pjevač Darko Lazić (28) nedavno se podvrgnuo operaciji kako bi smanjio želudac, smršavio je zavidan broj kilograma, što ne krije od javnosti. Srpski mediji pišu kako je u nekoliko mjeseci skinuo 62 kilograma. 

Brojne pratitelje zanimalo je kako izgleda Lazićeva prehrana s obzirom na to da je glazbenik u kratko roku došao do ciljane težine. Kurir piše, kako Darko jede osam manjih obroka dnevno, a preporuka je da uvijek pri ruci ima sir, krekere ili jogurt. Liječnik mu je savjetovao kako treba izbjegavati napitke za vrijeme obroka.

Preporuka je da sačeka 30-60 minuta nakon jela, a onda popije čašu vode. Naravno, namirnice koje treba izbjegavati su meso, kruh, žitarice, voće i povrće s korom. 

S prekomjernom težinom počeo se boriti nakon prometne nesreće koju je imao u listopadu 2018. Nakon toga je imao bolove u kukovima zbog čega su mu kilogrami počeli smetati. 

Darko dane provodi sa svojom zaručnicom Marinom Gagić (20), koja mu kuha i brine o njegovoj prehrani. Smatra kako je ona idealna žena za njega, iako je razlika između njih osam godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • NatalijaNaty 18.06.2020.

    operativno je smanjio zeludac. To je za lijene. Pogotovo to vazi za. njega. Lp

  • Linz 17.06.2020.

    Oče naš, koji jesi i nisi na nebesima, spasi nas korone, terorista, guznog selfija i seljobersko-džiberske Turbo-folk muzike ...........Amen !!!

  • prvi general 17.06.2020.

    Lazić je prije svega smršavio zbog stresa i zabrinutosti što mu hrvatski medijski prostor krade DorisBoris

Komentiraj...
Vidi sve komentare