To je to što me zanima!

Izložba Mare Milin okupila je brojne poznate, a neki su joj i pozirali: Bilo me strah za torbicu

Glumac Slavko Sobin i plus-size model Lucija Lugomer samo su neke od zvijezda koju su stale pred objektiv modne fotografkinje Mare Milin. Misle da je posao odradila bez greške, iako im nije bilo svejedno
Vidi originalni članak

U zagrebačkom baru Botaničar u utorak se održala izložba poznate modne fotografkinje Mare Milin u sklopu kampanje Find Your Angle modne platforme Zalando. Izložba je privukla brojne ljubitelje mode i umjetnosti te mnoga poznata lica.

Pred objektivom Mare Milin našli su se glumac Slavko Sobin, plus-size model Lucija Lugomer, influencer Marko Medić, modna blogerica Ana Bacinger, 'drag kraljica' Roxanne Flamingo te modeli Lidija Lešić i Karla Zelić.

Fotografije su zamišljene da prikazuju dvije strane iste osobe, a živopisne modne kombinacije je odabrao stilist Petar Trbović.

- Da se napravi stotinu različitih fotografija mene, uvijek sam to ja, jer iz svih nas izvire stotine likova, isto kao što ne možemo postati nijedan lik koji barem negdje u suštini nismo mi - rekao je Slavko Sobin.

Lucija Lugomer nam je otkrila da ju jako veseli što je u kampanju uključen i jedan plus size model.

FILM 'SPACE JAM 2' Slavko Sobin postao je slavni LeBron James: 'Uživao sam! Bila mi je čast posuditi njemu glas...'

- Mare je savršeno odradila posao. Pozirala sam s torbom vrijednom čak 20 tisuća kuna, postoji samo 50 takvih u svijetu. Dok sam mahala s njom na snimanju imala sam lagane srčane udare - rekla je kroz smijeh. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 23.09.2021.

    sad je cool biti pretil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare