Show

Komentari 1

Izložba Mare Milin okupila je brojne poznate, a neki su joj i pozirali: Bilo me strah za torbicu

Izložba Mare Milin okupila je brojne poznate, a neki su joj i pozirali: Bilo me strah za torbicu

Glumac Slavko Sobin i plus-size model Lucija Lugomer samo su neke od zvijezda koju su stale pred objektiv modne fotografkinje Mare Milin. Misle da je posao odradila bez greške, iako im nije bilo svejedno

U zagrebačkom baru Botaničar u utorak se održala izložba poznate modne fotografkinje Mare Milin u sklopu kampanje Find Your Angle modne platforme Zalando. Izložba je privukla brojne ljubitelje mode i umjetnosti te mnoga poznata lica.

Pred objektivom Mare Milin našli su se glumac Slavko Sobin, plus-size model Lucija Lugomer, influencer Marko Medić, modna blogerica Ana Bacinger, 'drag kraljica' Roxanne Flamingo te modeli Lidija Lešić i Karla Zelić.

Fotografije su zamišljene da prikazuju dvije strane iste osobe, a živopisne modne kombinacije je odabrao stilist Petar Trbović.

- Da se napravi stotinu različitih fotografija mene, uvijek sam to ja, jer iz svih nas izvire stotine likova, isto kao što ne možemo postati nijedan lik koji barem negdje u suštini nismo mi - rekao je Slavko Sobin.

Lucija Lugomer nam je otkrila da ju jako veseli što je u kampanju uključen i jedan plus size model.

- Mare je savršeno odradila posao. Pozirala sam s torbom vrijednom čak 20 tisuća kuna, postoji samo 50 takvih u svijetu. Dok sam mahala s njom na snimanju imala sam lagane srčane udare - rekla je kroz smijeh.