Obavijesti

Show

Komentari 2

Slavko Sobin postao je slavni LeBron James: 'Uživao sam! Bila mi je čast posuditi njemu glas...'

Slavko Sobin postao je slavni LeBron James: 'Uživao sam! Bila mi je čast posuditi njemu glas...'
6

Osim Sobina, u nastavku popularnog filma o Zekoslavu Mrkvi i ostalim herojima animiranog svijeta, glasove posuđuju Dino i Viktorija Rađa, Franka Batelić, Mario Petraković i Slavko Cvitković...

Televizijski glumac Slavko Sobin (36) 'posudit' će glas košarkašu LeBronu Jamesu (36) u sinkroniziranoj verziji filma 'Space Jam 2: Nova legenda' koji će se pojaviti u kinima od 15. srpnja.

POGLEDAJTE TRAILER:

Prije 25 godina kina je 'poharao' prvi nastavak filma 'Space Jam' u glavnoj ulozi s Michael Jordanom, dok će ovo ljeto biti u znaku LeBrona Jamesa.  On će uz pomoć Zekoslava Mrkve pokušati pobjeći sa sinom Domom iz digitalnog svijeta u kojem je zarobljen.

- Uživao sam i bila mi je čast posuditi glas jednoj takvoj legendi. Ovo je ujedno najbliže što ću doći svojim košarkaškim genima, jer u igri nisam baš dobar - izjavio je Slavko Sobin za Jutarnji list.

U filmu se pojavljuje i bivši košarkaš Dino Rađa koji glas posuđuje Cronosu.

Najsmješniji trenuci 'Bromance Podcasta': Kaleb radio grimase, a Babić je zaboravljao pitanja...
Najsmješniji trenuci 'Bromance Podcasta': Kaleb radio grimase, a Babić je zaboravljao pitanja...

-  Neobično iskustvo s obzirom na to da mi je prvi put da ovako nešto radim. Bilo koja uloga bi mi bila draga jer se radi o košarkaškom filmu s jednom od naj većih NBA zvijezda današnjice. Snimanje je bilo super interesantno. Trebalo mi je malo da se snađem jer neke tonove jednostavno ne mogu proizvest a na gledateljima je da kažu sviđa li im se ili ne - izjavio je Dino Rađa čija supruga Viktorija je posudila glas Diani Taurasi.

hks-press

- Nekako sam podsvjesno priželjkivala da me netko pozove da posudim glas u crtiću. Cijeli život nešto glumatam i oponašam. I prva uloga u životu bas bude zlikovica. Taman za mene , uživala sam u svakom trenutku izvedbe - ispričala je Viktorija.

Vodeće uloge u filmu imaju i Franka Batelić,  Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, ali i poznati sportski komentator Slavko Cvitković.