To je to što me zanima!

Između Darije i Nediljka frcale iskre: 'Bili bi baš dobar par'

Ovotjedna ekipa svidjela se gledateljstvu, drago im je što nisu napeti pred kamerama i što, zasad, ne kalkuliraju kako bi pobijedili
Vidi originalni članak

Zanimljiv početak tjedna. Bilo je veselo, komentiralo se na društvenim mrežama nakon prve ovotjedne epizode showa 'Večera za 5 na selu'. Upoznat ćemo kandidate iz Splitsko-dalmatinske županije, a prvi domaćin bio je Nediljko Stazić koji je pripremio vrhunske morske specijalitete i za desert umjesto slastice poslužio - Višku pogaču.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim njega, kuhat će još i umjetnica Darija Bujas, fizioterapeut David Vratarić, mesar Ante Šolić i ekonomistica Lucija Smodlaka.

Nediljko je bio vrlo opušten što su primijetili gosti, ali i gledatelji. Komentirali su kako je večera prošla odlično, da im se ekipa sviđa te se nadaju da u nastavku tjedna neće biti neugodnih iznenađenja. 

- Uvijek bude onih s lošim ocjenama jer žele pobijediti. Valjda ćemo to izbjeći - napisao je jedan gledatelj, a gledateljica se složila pa dodala: 

SVESTRANI MLADIĆ Matija iz 'Večere' za 24sata: 'S 18 sam postao tata, bio sam u šoku, ali nismo htjeli odustati'

- Ekipa je super, samo da sutra on ne ispadne kalkulator... Nadam se da neće. Kako se ekipa mijenja iz tjedan u tjedan svi odmah na prvu daju velike bodove a onda od utorka počinje kalkuliranje. Inače, ovi su na prvu kliknuli što se zezancije tiče.

Gledateljima se, dakle, ekipa svidjela, drago im je što nisu napeti pred kamerama i što ne daju niske ocjene samo da bi oni pobijedili. Bilo je i onih koji su primijetili iskrice među Darijom i Nediljkom. 

REALITY TJEDAN IZA NAS 'Savršeni' poslao kući Oliveru, ispod Galeba se sakrio Emir, a torta 'sletjela' u Majin dekolte

- Čak bi i bili dobar par, samo hoće li mu oprostiti ovaj desert s inćunima - šalili su se u komentarima. 

POGLEDAJTE VIDEO: IVANA ČULJAK IZ PLESA SA ZVIJEZDAMA ODGOVORILA JE NA 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mele1950 12.04.2022.

    dobra daria mmm

  • 12.04.2022.

    Ma dosadni su više s tim kad kod ocjenjivanja daju 9 zbog ostavljanja prostora za druge kandidate 🙄

  • šurlica 12.04.2022.

    Za sada simpatična ekipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare