Obavijesti

Show

Komentari 6

'Savršeni' poslao kući Oliveru, ispod Galeba se sakrio Emir, a torta 'sletjela' u Majin dekolte

'Savršeni' poslao kući Oliveru, ispod Galeba se sakrio Emir, a torta 'sletjela' u Majin dekolte
16

'Zvijezde pjevaju' napustili su Lu i Mario, u 'Survivoru' je Kristian popustio u duelu s Nađom i napustio show, a u 'Večeri za 5 na selu' pripremao se zagorski sushi

VIDEO

U vili 'Gospodina Savršenog' ovog tjedna nije nedostajalo iznenađenja. U natjecanje su ušle tri nove kandidatkinje - 'slovenska Sharon Stone' Ksenija, misica Sara i frizerka Stanka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gospodin savršeni VIDEO

Stanka, koju mnogi pamte i po realityju 'Ženim sina', nije oduševila Tonija te je već prvi dan napustila kuću. Na iznenađenje mnogih, istovremeno je ispala i folkerica Olivera, koja je u više prilika naglasila kako 'nema konkurenciju' u vili.

Ipak, nakon ispadanja iz showa Olivera je ostala u 'u fokusu' javnosti. Potvrdila je vezu s našim nogometnim reprezentativcem, objavila novu pjesmu 'Savršena' te rasprodala nastup u zadarskom klubu u sat vremena. Više o Gospodinu Savršenom pročitajte OVDJE.

Podigla je prašinu i 'u gostima' kod Antonije Blaće, u showu 'A sad... djevojke'. Kandidatkinje su ondje razotkrile tajne iza kulisa showa, a ako je suditi prema isječku iz emisije, Olivera se s Tonijem poljubila dva puta.  Prva pusa pala je za njezin rođendan i bila je više 'prijateljska', a djevojke su kasnije spominjale i drugu, za koji gledatelji nisu ni znali da se dogodila.

Prilog je rasplamsao raspravu između Olivere i Amre, koje se nisu mogle složiti oko toga koja je prva poljubila 'Savršenog'. U okršaj se uključila i Bruna, pa 'oplela' po pjevačici.

- Samo želi da se priča o njoj, to je cijela poanta njezine egzistencije jer nema život! - rekla je.Više o emisiji 'A sad djevojke...' pročitajte OVDJE

U zagorskom tjednu 'Večere za 5 na selu' ovaj smo tjedan gledali studenta i mladog tatu Matiju, kuharicu Biserku, učiteljicu matematike Ivanu, računalnog tehničara Zvonimira te poduzetnicu Sanju.

Matija je kuhao prvi, a između ostalog je pripremio i 'zagorski sushi'. Svojim je nastupom oduševio gledatelje, koji su oštro prozvali Biserku i Zvonimira zbog njihovih neobjektivnih kritika Matijinih jela.

Ipak, Matijina popularnost nije opstala do kraja tjedna, te su se nakon nekoliko emisija počeli redati negativni komentari gledateljstva na njegov račun.

- Matija je stalno davao lošije ocjene, da bi on pobijedio. Eto nije mu uspjelo - glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama. 

Naime, Matiju je za jedan bod prestigla poduzetnica Sanja, koja je kuhala zadnja i odnijela pobjedu. Ostali kandidati, uključujući i kuharicu Biserku koja se također nadala pobjedi, dijelili su treće mjesto s 35 bodova. Više o 'Večeri za 5 na selu' pročitajte OVDJE

U 'Survivoru' je plavi tim zaredao poraze, a crveni tim nagrade - brzu hranu i plemenski imunitet.  Članovi plavog tima našli su se u nezavidnoj situaciji da među sobom moraju nominirati kandidata za potencijalno ispadanje iz showa.

Finalna odluka je pala na Kristiana koji je priznao da nije očekivao ovakav ishod.

- Što je tu je, idem se boriti. Nema druge - kratko je poručio. Ipak, to nije bio slučaj, jer je u finalnoj emisiji tjedna odlučio popustiti Nađi u duelu, te je neugodno iznenadio članove svog tima.

Premda je na neki način svojim odustajanjem Kristian svoj tim doveo u tešku situaciju, on je na cijeli ishod gledao iz malo drugačije perspektive.

-  Mi imamo jedan svoj 'Survivor' u 'Survivoru' i način na koji mi preživljavamo i funkcioniramo, jednostavno mogu reći da je to nešto za mene čarobno i jedinstveno. Oni će nastaviti tim putem, ja sam bio ovdje koliko sam trebao biti i moj život kreće dalje - rekao je Kristian. Više o Survivoru pročitajte OVDJE

Nakon dvotjedne pauze se na male ekrane vratio show 'Zvijezde pjevaju'. Ovoga puta u žiriju uz Juricu Pađena, Marka Tolju i Zoricu Kondžu nismo gledali Danijelu Martinović, te ju je zamijenio Nikša Bratoš.

Na prvo mjesto po bodovima žirija zasjeli su Mario i Robert te Lara i Marko, dok su na zadnjem, s 28 bodova, završili Maja i Stjepan. Na red došlo glasanje publike, a prije objave rezultata nastupila je srpska pjevačica Konstrakta sa svojom eurovizijskom pjesmom In corpore sano.

Iako su na ljestvici žirija bili predzadnji, glasovi publike su presudili te su emisiju napustili Mario Kovač i Lu Jakelić, koji su se predstavili s pjesmom 'Đuli' Danijela Popovića.

Više o 'Zvijezde pjevaju' pročitajte OVDJE.

Subotu je obilježilo i predstavljanje šest novih maski u showu 'Masked singer'. Prvi pjevački duel večeri pa bio je između Majke Zemlje i Ajkule Drakule. Već na prvi pogled detektivima je za oko zapela raskošna maska Majke Zemlje, dok su bili iznenađeni Ajkulinom visinom pa je mozganje krenulo. Spominjali su se Mirela Holy, Željko Mavrović, Stipe Pletikosa...

Zatim smo upoznali i natjecatelje Galeba i Kiborga, a posljednji su se natjecali Dalmatinka i Punjena Paprika.

- Romantičan, predivan nastup… Ovo je Seve jedan kroz jedan. Ne znam tko bi drugi mogao ovako - komentirala je Ida Prester nastup misteriozne Dalmatinke, koja je zajedno s Majkom Zemljom i Kiborgom izborila direktni prolaz u nastavak natjecanja.

U eliminacijskom krugu ponovno smo slušali Ajkulu Drakulu, Galeba te Punjenu Papriku. Galeb je Mišinom 'Ti si pjesma moje duše' potvrdio status pravog performera, a među novim mogućim imenima pojavio se Ivan Rakitić. Ipak, publika je odlučila kako je Galeb 'najslabija karika' te je morao napustiti emisiju.

Uz  ovacije i glasno bodrenje Galeb je polako skidao svoju masku iza koje se skrivao televizijski, kazališni i filmski glumac Emir Hadžihafizbegović.
- Velika mi je čast što sam ovdje, neobično mi je drago da sam dobio poziv za ovaj sjajan show, gore sjede moji sjajni prijatelji, publika je divna, kao i voditeljica -  poručio je razdragani Emir za kraj, pa još jednom izveo pjesmu 'Malo je, malo dana'. Više o Masked Singeru pročitajte OVDJE

Nedjelja je, tradicionalno, bila u znaku 'Plesa sa zvijezdama'. Deset parova se parova borilo za sljedeći krug, a izveli su plesove čija je tematika ljubav. Show su napustili slastičarka Ivana Čuljak i njezin partner Ivan Jarnec, koji svojom izvedbom jazza nisu impresionirali žiri, ali niti publiku.

Emisiju je obilježilo i nekoliko 'incidenata'. Naime, voditeljica Maja Šuput je na poklon dobila tortu sa šlagom od Ivane Čuljak. Dok su njih dvije pričale, na pjevačicu je skočio Asim Ugljen te je iznenađena Maja zalijepila tortu za sebe i umrljala se šlagom. 

Nije poznato je li  sve to bila samo obična šala ili Asimova smicalica, ali je Maja je ostala zbunjena i brzo je tražila reklame da može otići iza pozornice se presvući. 

Njezin stilist Marko Grubnić na svom Instagramu je objavio situaciju koja se odvijala u backstageu nakon nezgode. Maja je brzo požurila skinuti haljinu koja je bila puna torte pa se presvukla u rezervnu haljinu.

Gledatelji o incidentu Maje i Asima s tortom u showu 'Ples sa zvijezdama': 'To je namješteno!'
Gledatelji o incidentu Maje i Asima s tortom u showu 'Ples sa zvijezdama': 'To je namješteno!'

Također, za vrijeme nastupa u emisiji je mladi glumac Filip Vidović ozlijedio nogu te je otišao na pregled. Dok su voditelji to priopćavali publici, iz režije su im javili da se Filip vraća, a glumac se vratio s gipsom na nozi.

Filipova djevojka Nataša Pavičević je objavila video iz bolnice nakon nastupa gdje čekala s glumcem da mu stave gips.

- 'Ples sa zvijezdama' after party na traumi - napisala je uz objavu. Više o 'Plesu sa zvijezdama' pročitajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.