To je to što me zanima!

Iznenada preminula manekenka Stella Tennanta u 52. godini...

Stella se proslavila početkom 90-ih godina, a krasila je stranice prestižnih magazina među kojima su Vogue i Harper's Bazaara, a snimala je i reklame za vrhunske brendove kao što su Calvin Klein, Burberry...
Vidi originalni članak

Britanska manekenka Stella Tennant preminula je u 51. godini, priopćila je njezina obitelj. Glasnogovornik je otkrio kako je slavna manekenka preminula samo pet dana nakon što je proslavila jubilarni 50. rođendan, ali nije otkrio detalje. Dodao je samo kako nije riječ o nasilnoj smrti. 

- S velikom tugom obznanjujemo iznenadnu smrt Stelle Tennant 22. prosinca 2020. Stella je bila divna žena i nadahnuće za sve nas. Jako će nam nedostajati - rekli su članovi njezine obitelji. 

Stella se proslavila početkom 90-ih godina, a krasila je stranice prestižnih magazina među kojima su Vogue i Harper's Bazaara, a snimala je i reklame za vrhunske brendove kao što su Calvin Klein, Jean Paul Gautier i Burberry.

VELIKI KREATIVAC Kako je Lagerfeld 1982. godine od Chanela napravio hit brend

Prije dvadesetak godina, legendarni Karl Lagerfeld postavio ju je kao novo lice Chanela.

Brojni pratitelji na društvenim mrežama opraštaju se od britanske manekenke. 

- Prerano je otišla. Jedna od najtalentiranijih manekenki u povijesti. Strašno me ovo pogodilo - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Stella je iza sebe ostavila supruga Davida Lasneta i troje djece. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare