To je to što me zanima!

Izumro je prije dva milijuna godina ili smo bar tako mislili

Opasnost za čovječanstvo nije iznad nas, već je u morima ispod nas. Težak kao šest slonova, može progutati kamion te s ugrizom deset puta jačim od ugriza običnog morskog psa
Vidi originalni članak

Donosimo vam foršpan za film 'Meg: Predator iz dubina', novi Warnerov znanstveno-fantastični akcijski triler koji je snimljen po knjizi Stevea Altensa 'Meg'.

Redatelj filma je Jon Turtletaub, a glavnu ulogu preuzeo je nezamjenjivi Jason Statham ('Spy', 'Furious 7, 'The Expendables') uz nagrađivanu kinesku glumicu Li Bingbing ('Buddha Mountain', 'Iron Man 3', 'X-Men: Days of Future Past').

SVIJET SUTRAŠNJICE U budućnosti, ratovi se neće voditi za benzin, već za vodu

Kada se međunarodni podvodni centar kojeg vode kineski znanstvenici nađe na udaru nepoznate opasnosti, a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Suyin Zhang, vodeća oceanografkinja u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu, jer okolicom podvodnog centra pliva pretpovijesna zvijer - divovski morski pas, megalodon.

Nekoliko godina ranije, Taylor je sreo ovu nepoznatu, zastrašujuću prijetnju zbog koje je bio prisiljen prekinuti svoju misiju i napustiti polovicu svoje posade što je rezultiralo Taylorovom sramotom i nečasnim otpustom iz istraživačkog centra. Sada se Taylor mora suočiti sa strahom i riskirati svoj život kako bi spasio sve zarobljene na dnu Marijanske brazde te kako bi se još jednom suočio s najvećim grabežljivcem svih vremena.

Pogledajte prvi foršpan

'Meg: Predator iz dubina' u distribuciji Blitza, u hrvatska kina dolazi 16. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BitceboljeNE 11.04.2018.

    BS

Komentiraj...
Vidi sve komentare