Show

Komentari 0

U budućnosti, ratovi se neće voditi za benzin, već za vodu

U budućnosti, ratovi se neće voditi za benzin, već za vodu

Princ jedne od posljednjih oaza mora krenuti u potragu za lijekom kako bi spasio svoju kraljicu. Poludjeli vojskovođe, kao i divlji roboti, stat će mu na put do spasenja

Ove godine je postapokaliptično ponovno u modi. Iako se činilo da je 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta' bio film koji je jednom i za svagda zapečatio taj žanr, jer što se više ima za snimiti kada je Max sve rekao, izgleda da nije tako.

Studio Lionsgate ove godine dolazi s filmom 'Future World', s Jamesom Francom u glavnoj ulozi. A kako mu samo maštovito ime kazuje, u pitanju je film koji se odvija u budućem svijetu.

U tom svijetu, postapokaliptičnom, voda i benzin su stvari prošlosti. Princ jedne od posljednjih oaza mora krenuti u potragu za lijekom kako bi spasio svoju kraljicu, koju glumi Lucy Liu. No prilikom njegovog putovanja uplest će se u rat kojeg vodi vojskovođa (James Franco) sa svojim vjernim robotom Ashem (Suki Waterhouse).

Putovanje do lijeka upravo je postalo putovanje za opstankom.

Pogledajte prvi službeni foršpan

Režije se prihvatio sam James Franco, uz Brucea Thierry Cheunga. Snima se po Cheungovom scenariju, kojeg je on napisao uz suradnju Jaya Davisa. U glavnoj je ulozi James Franco, a pridružuju mu se Milla Jovovich, Jeffrey Wahlberg, Lucy Liu, Method Man, spomenuta Suki Waterhouse te 'reper' Snoop Dogg.

Film u kina dolazi 25. svibnja ove godine.

Najčitaniji članci