To je to što me zanima!

J.Lo se zaručniku unosila u facu: Svađa je pokvarila romantiku?

Iako veza Jennifer Lopez i Alexa djeluje idilična, čini se kako se i kod njih javljaju poneke trzavice. Paparazzi su ih 'uhvatili' na večeri, a zbog njezina izraza lica počelo se šuškati kako su žustro raspravljali
Vidi originalni članak

Pjevačica Jennifer Lopez (51) i njezin zaručnik Alex Rodriguez (45) u utorak su bili na romantičnoj večeri. Posjetili su američko-talijanski restoran 'Carbone' na Manhattanu.

POGLEDAJTE VIDEO: Karleuša kopira Jennifer Lopez

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No čini se kako je nešto pošlo po zlu. Na fotografijama Jennifer svog zaručnika ozbiljno gleda, a zbog njezina izraza lica šuška se kako su nešto burno raspravljali. Tražili su i stol odvojen od ostalih gostiju. 

Paparazzi su ih 'uhvatili' dok su čekali hranu, a na fotografijama je Alex okrenut leđima. Iako ovaj par djeluje kao da je u njihovoj vezi sve idilično, čini se kako i kod njih postoje sitne trzavice.

Igrač bejzbola i J.Lo inače su se zaručili u ožujku prošle godine. Vjenčanje je bilo predviđeno za ovo ljeto, no zbog situacije s pandemijom korona virusa odlučili su kako je svadbu najbolje odgoditi. Alex je za strane medije potvrdio kako je sve 'palo u vodu'.

 - Očito je da je ovo vrijeme bez presedana, a mi se samo želimo pobrinuti za sigurnost i vodimo računa da naša djeca budu dobro. Jednostavno se moramo prepustiti i ići kuda i svi idu. Sve je na pauzi - rekao je Rodriguez.

ODMARA U MIAMIJU Za nju su godine samo broj: J.Lo pokazala svoje preplanule noge

Prije toga su dugo tražili idealan datum kada će oboje moći smanjiti obaveze. Jennifer je trebala dobro isplanirati kada će moći pauzirati snimanje filmova i koncertne turneje. No morat će ponovno tražiti termin. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • abumus7 09.09.2020.

    Ne znam, ali po mom mišljenju u tom svijetu poznatih ima punoo više žena koje su po ljepoti i samom pojavom bolje od J-lo, ruku na srce najviše zasluga i kredita ide njenom timu, al također i pomoć photoshopa :)

  • Bocwanna 09.09.2020.

    Pad sistema.... Go Go 😏

  • exclamation mark 09.09.2020.

    Sjećam se vremena kad su novine hvalile njenu pozadinu i svi se čudili njenoj veličini. Za današnje pojmove, prosjek 😄 Kim i sestre su pomakle gabarite normalnog 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare