Obavijesti

Show

Komentari 38

Za nju su godine samo broj: J.Lo pokazala svoje preplanule noge

Za nju su godine samo broj: J.Lo pokazala svoje preplanule noge
7

Lopez provodi dane u Miamiju sa svojim zaručnikom Alexom. Svadbu su odgodili zbog pandemije korona virusa pa sada žele uživati u ljetu. Strani mediji pišu kako traže luskuznu kuću u kojoj bi mogli trenutno živjeti

VIDEO

Za nju su godine samo broj. Jennifer Lopez (50) i dalje zavodi u izazovnim modnim kombinacijama, a nerijetko pozira u kupaćim kostimima. Jedva je dočekala toplije dana, a sada je objavila fotografiju na kojoj je pokazala svoje preplanule noge.

- Prvi tjedan ljeta. Raspoložena sam za ovakve dane - napisala je. 

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo prošetala u kultnoj haljini

Pokretanje videa...

01:23

Njezini pratitelji i obožavatelji i dalje imaju samo riječi hvale na račun njezina izgleda.

- Kraljice, predivna si. Ti si moja simpatija - pisali su joj.

Lopez je inače mama dvoje djece, a zajedno s njima, svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom (44) i njegovim kćerima za vikend je proslavila Dan očeva. Dan su proveli na plaži u Miamiju, gdje su ona i Alex šetali zaljubljeni, držeći se za ruke. Potom je na društvenim mrežama svojoj obitelji posvetila emotivni video i napisala:

- Blagoslov je imati vas u svojem životu. Činite me potpunom. 

Par se trebao vjenčati ove godine, no odgodili su svadbu zbog pandemije korona virusa. Sada su se povukli u Miami gdje uživaju u ljetnim danima. The Sun piše kako traže luksuznu kući kako bi mogli uživati nakon karantene. Razgledavali su vilu u vrijednosti 70.000 dolara (oko 470.000 kuna) koja ima tri spavaće sobe i pet kupaonica. Osim toga, ima i pogled na more.

Neviđene scene: J.Lo je mrdala guzom i izvijala se oko šipke...
Neviđene scene: J.Lo je mrdala guzom i izvijala se oko šipke...

Lopez ne zna kada će biti vjenčanje, nove datume ona i Alex još nemaju u planu.

-  Iskreno, stvarno ne znam. Morat ćemo pričekati i vidjeti za nekoliko mjeseci, kako će se to sve odvijati - rekla je J.Lo u gostovanju u emisiji Ellen DeGeneres (62).

Alex je pjevačicu zaprosio prošle godine u ožujku, nakon dvije godine veze.

- Sve što kaže, on to i napravi. Prvi put imam nekog kraj sebe tko želi da blistam i rastem. I radi sve da imam vremena za sebe. Sve što sam ostvarila ove godine to sam i mogla samo uz njega jer mi je davao potporu u svemu i nikad se nije osjećao ugroženo zbog toga - rekla je Lopez u razgovoru s televizijskom voditeljicom Oprah Winfrey (66).

Tada je otkrila kako joj ne igra nikakvu ulogu hoće li se udati za Alexa.

- Bilo mi je smiješno što je prvo što sam pomislila kada me zaprosio je da se sigurno nećemo vjenčati za par mjeseci. Shvatila sam također i da su mi se sve one romantične stvari, koje su me natjerale da se vjenčam tri puta, vratile - otkrila je glumica i priznala kako njezin zaručnik u potpunosti poštuje njezine odluke. 'Rekao je: ako ćemo biti zajedno do kraja života, čemu žurba? Moramo biti prije svega partneri'  - zaključila je glumica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao