To je to što me zanima!

Jacques Houdek javio se s plaže, a fanovi pohvalili kako izgleda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevač je pred nekog vremena otišao je u Split, a već ranije s fotografijom sina na plaži "otvorio" sezonu kupanja. Sada se i sam s fotografijom javio s plaže, a njegovi obožavatelji odmah su pohvalili njegov izgled
Vidi originalni članak

Pjevač Jacques Houdek (40) prije nekoliko dana otputovao je u Split, gdje je gostovao u emisiji 'Večernji show s Giulianom' na Radiju Dalmacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U sklopu emisije otpjevao je Gibonnijevu (52) pjesmu "Dvije duše", a prije toga pričao je o poslu i svojoj 20-godišnjoj karijeri. Priznao je kako bi radio i da ga se ne plaća.

KAMO ĆE ONI? Pripreme poznatih za more već su u punom jeku, Jacques: 'Žena me možda iznenadi. To volim...'

Sada je podijelio fotografiju s plaže, na kojoj se veselo smije, a obučen je u crnu majicu i ima slamnati šešir. Njegovi obožavatelji brzo su mu dali komplimente i poželjeli ugodan odmor.

- Lipi moj čovik; Jako lijep izgledaš; Samo uživaj i opusti se... napuni baterije za jesen - napisali su mu obožavatelji.

Pjevač je u Split došao s obitelji, a pred nekoliko dana "otvorio" je sezonu kupanja s fotografijom sina, koji je u potpunosti prekriven pijeskom.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • baka3440 27.06.2021.

    Čak je i simpa. Dupli Balašević + Haris Đinović.

  • sala 27.06.2021.

    jel ga vežu za mol

  • oki.doki 27.06.2021.

    Jedino što mi se ne sviđa je to sad kao puštanje bradurina. To je sad In. Kao da smo Turci, Aarabi. Strašno. koje malograđanstvo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare