To je to što me zanima!

Jacques: 'Što se tiče ishrane, pazim samo da se ne uflekam'

Pjevač se našalio na vlastiti račun i tako nasmijao fanove. Komentara na društvenoj mreži nije nedostajalo, a jedna obožavateljica mu je poručila: 'Ti si meni kralj'
Vidi originalni članak

Pjevač Jacques Houdek (39) nasmijao je pratitelje na društvenim mrežama nakon što se odlučio našaliti na vlastiti račun.

- Što se tiče ishrane, pazim samo da se ne uflekam - napisao je na Facebooku, a objava je prikupila 'hrpu' lajkova.

Komentara također nije nedostajalo, a jedna obožavateljica mu je poručila: 'Ti si meni kralj'.

Inače, pjevač se nedavno našao u središtu pozornosti nakon što je Hrvatsko društvo skladatelja za svoje redovne i pridružene članove osiguralo 550 tisuća kuna prve pomoći.

DONOSIMO POPIS NAJUGROŽENIJIH Houdek i Burnać dobili novčanu pomoć za ugrožene od HDS-a

Riječ je o glazbenicima koji su zbog pandemije korona virusa i potresa ostali bez stalnih primanja, a na popisu je, među ostalim, i Houdek.

Glazbenik se o svemu odlučio oglasiti na službenom Facebook profilu jer HDS nije objavio koliko je točno tko dobio financijske pomoći, a neka nagađanja koja su se pojavila, kako sam kaže, razljutila su ga.

- Ovdje ću javno iznijeti da mi je iz toga fonda isplaćena JEDNOKRATNA BESPOVRATNA FINANCIJSKA POMOĆ u iznosu od 5.000 kn (riječima: PET TISUĆA KUNA), što čini 0.9% ukupnoga iznosa pomoći članovima HDS-a iz Fonda solidarnosti - napisao je među ostalim te dodao kako se nema potrebu ni obvezu nikome opravdavati, već samo želi da javnost zna pravu istinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • SamoZatoŠtoSamMuško 18.04.2020.

    Baš sam došao iz kuhinje i upravo popio limunadu bez šećera, s medom i s djevojkom. Što da kažem, ne volim šale na vlastiti račun.. Pojeo sam samo jedno životinjsko carstvo i nakon toga jednu bananu prije naranče, a poslije limunade, što da kažem, volim biti zdrav. A žak je ratnik, kockar, muško, ali ne može nositi taj teret.

  • Fajlpz 18.04.2020.

    Imaš se čime i pohvaliti.Bolje da si cili isflekan sa 180 kila manje.

  • 18.04.2020.

    Ima jedna scena u Monty Pythonu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare