Show

Komentari 32

Jacques: 'Što se tiče ishrane, pazim samo da se ne uflekam'

Jacques: 'Što se tiče ishrane, pazim samo da se ne uflekam'

Pjevač se našalio na vlastiti račun i tako nasmijao fanove. Komentara na društvenoj mreži nije nedostajalo, a jedna obožavateljica mu je poručila: 'Ti si meni kralj'

Pjevač Jacques Houdek (39) nasmijao je pratitelje na društvenim mrežama nakon što se odlučio našaliti na vlastiti račun.

- Što se tiče ishrane, pazim samo da se ne uflekam - napisao je na Facebooku, a objava je prikupila 'hrpu' lajkova.

Komentara također nije nedostajalo, a jedna obožavateljica mu je poručila: 'Ti si meni kralj'.

Inače, pjevač se nedavno našao u središtu pozornosti nakon što je Hrvatsko društvo skladatelja za svoje redovne i pridružene članove osiguralo 550 tisuća kuna prve pomoći.

Riječ je o glazbenicima koji su zbog pandemije korona virusa i potresa ostali bez stalnih primanja, a na popisu je, među ostalim, i Houdek.

Glazbenik se o svemu odlučio oglasiti na službenom Facebook profilu jer HDS nije objavio koliko je točno tko dobio financijske pomoći, a neka nagađanja koja su se pojavila, kako sam kaže, razljutila su ga.

- Ovdje ću javno iznijeti da mi je iz toga fonda isplaćena JEDNOKRATNA BESPOVRATNA FINANCIJSKA POMOĆ u iznosu od 5.000 kn (riječima: PET TISUĆA KUNA), što čini 0.9% ukupnoga iznosa pomoći članovima HDS-a iz Fonda solidarnosti - napisao je među ostalim te dodao kako se nema potrebu ni obvezu nikome opravdavati, već samo želi da javnost zna pravu istinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci