To je to što me zanima!

James Bond 25: Slavni redatelj kategorički odbio sudjelovanje

Ja nisam taj. Ne, kategorički. Mislim da se svaki put kada zapošljavaju redatelja pojave glasine kako sam ja taj, izjavio je Christopher Nolan u intervjuu
Vidi originalni članak

Drama oko 25. filma Bondove sage se nastavlja. Nakon što je u igru ušao, a potom iz nje izašao i Denis Villeneuve, izgleda da je još jedan slavan filmaš odbio sudjelovanje u novom filmu.

Christopher Nolan, koji je ove godine u natjecanju za Oscara, kategorički je odbio režiju filma.

OSTAJE TU Krivo su ju shvatili, Jennifer Lawrence ne odustaje od glume

- Ja nisam taj. Ne, kategorički. Mislim da se svaki put kada zapošljavaju redatelja pojave glasine kako sam ja taj - izjavio je Nolan u intervjuu.

No kada se sjetimo koliko puta je hvaljeni autor spominjao kako je ljubitelj najpoznatijeg tajnog agenta, posve je jasno zašto ga se toliko često spominje.

- Želio bih snimiti Bonda jednom, a producenti i Sam Mendes (redatelj prethodna dva filma, op.a.) su napravili odličan posao i sami, tako da me sad ne trebaju. No oduvijek su me nadahnjivali ti filmovi i želio bih jednog dana snimiti Bonda - konstatirao je redatelj.

Premda redatelj i dalje nije odabran, glumci su već tu. U novom nastavku Jamesa Bonda će po peti put igrati Daniel Craig, unatoč svojim izjavama o odustajanju. Craigu su navodno producenti nudili više od milijardu kuna da snimi barem još dva nastavak Jamesa Bonda no zasad su se dogovorili samo za jedan nastavak, a iznos koji će dobiti za taj jedan još nije poznat. 

Prema posljednjim tvrdnjama, 25. film o tajnom agentu svijetlo dana ugledat će u studenom 2019. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dennyy 28.02.2018.

    Kako oni planiraju film za iduću godinu, a još ni redatelja nisu odabrali? Ako budu brzali s time, završit će kao i zadnja 2 nastavka, katastrofalno.. Craigu jedino priznajem Skyfall, ovi ostali su blaga katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare