To je to što me zanima!

James Woods: Demokrati sami sebi šalju paketiće s bombama

Sumnjivi eksplozivni paketić sličan onima koji su poslani Hillary Clinton, bivšem predsjedniku Barracku Obami, milijarderu Georgeu Sorosu i još nekolicini stigao je i na adresu restorana čiji je vlasnik Robert De Niro...
Vidi originalni članak

Slanje paketa s improviziranim eksplozivnim napravama na adresu deset žestokih kritičara američkog predsjednika Donalda Trumpa (72) izazvalo je veliku pomutnju uoči izbora za Kongres koji je 6. studenog. 

IMAO JE DOSJE Poslao 13 bombi: Trumpov fan bio je opsjednut demokratima

Iako su sve pošiljke bile adresirane na Trumpove protivnike, u javnosti je sve više onih koji vjeruju u teoriju zavjere da iza njih zapravo stoje pristalice Demokratske stranke kako bi za to, usred predizborne kampanje, optužili republikance.

Jedan od njih je i glumac James Woods (71) koji je sve nazvao 'očiglednom političkom prevarom'. 

- Tužno je što je ponašanje demokratske mase dovelo do toga da ovako nešto bude moguće. Slanje bombi predstavlja prijetnju temeljima naše republike - rekao je holivudski glumac. 

Predsjednik Trump je za slanje bombi optužio medije koji šire lažne vijesti. John O. Brennan (63), bivši direktor CIA-e, oštro je optužio Donalda da je njegovo ponašanje dovelo do toga da se bombe šalju poštom.

ŠALJU BOMBE DEMOKRATIMA Nakon Clintona i Obame, paket bombu dobio i Robert De Niro?

- Prestani kriviti druge. Pogledaj se u ogledalo. Tvoja zapaljiva retorika, uvrede, laži i podupiranje fizičkog nasilja su sramotni. Popravi svoj nastup. Pokušaj se ponašati kao predsjednik. Američki narod zaslužuje mnogo više. Usput, tvoji kritičari neće biti ušutkani zastrašivanjem - rekao je Brennan. 

'JAKO SMO LJUTITI' Trump o paketima: U SAD-u nema mjesta političkom nasilju

Podsjetimo, sumnjivi eksplozivni paketić sličan onima koji su ovoga tjedna poslani Hillary Clinton, bivšem predsjedniku Barracku Obami, milijarderu Georgeu Sorosu i još nekolicini visokoprofiliranih Demokrata stigao je i na adresu restorana čiji je vlasnik Robert De Niro (75). 

Sumnjiva naprava u restoran Tribeca Grill slavnog glumca stigla je u četvrtak u jutarnjim satima. Prema izvješću njujorške policije, nije bilo potreba za evakuacijom jer je zgrada u tom trenutku bila prazna. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • dogma11 27.10.2018.

    vidim poprilično vas poteže njegov IQ kao činjenicu da je sigurno u pravu zbog toga......pa eto i stephen hawking je imao toliki IQ i tvrdi da boga nema.....dakle...

  • sprangija 27.10.2018.

    Istina care,odlican glumac,svaki njegov film je vrhunski pogotovo njegova uloga u filmu Casino

  • d620 27.10.2018.

    nemocni demokrati neznaju sta bi vise, pa na ovakav nacin pokusavaju ocrniti republikance........al ne ide to tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare