To je to što me zanima!

Jamie ostao bez odvjetnika nakon što je izgubio skrbništvo

Britney Spears slobodna je nakon 13 godina skrbništva koje je njezin otac imao nad njom, a sad kad se on napokon povukao, odvjetnici su ga odlučili napustiti. Navodno strahuju od tužbe
Vidi originalni članak

Planetarni popularan slučaj iza #FreeBritney pokreta sretno se završio, a sad su posljedice 13-godišnjeg skrbništva nad Britney Spears (39) počele izlaziti na vidjelo. Jamie Spears (69) upravljao je kćerinim bogatstvom više od desetljeća, a sad je ostao bez svog tima odvjetnika.

-  Tužitelj Mathew Rosengart puno je puta tvrdio da će istražiti i tužiti Jamieja. Ako i kada to učini, Jamie će se morati braniti i vjerojatno će biti nepovoljan za svoju obranu - rekao je izvor za Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvor je također rekao da je Jamiejeva glavna savjetnica, Vivian Lee Thoreen rekla svom klijentu da će mu 'trebati druga parnica i da ona i H&K nisu zainteresirani za tu ulogu'.

Tvrtka Holland & Knight odlučila je povući se sa Jamievog slučaja jer suspendirani skrbnik nema veliku šansu za pobjedom.

Izvor je također otkrio da je Jamie odstupio s mjesta skrbnika s već smišljenim planom. 

ISPOVIJEST POP ZVIJEZDE Slobodna Britney Spears: 'Bog pomogao mojoj obitelji ako ikada pristanem na intervju!'

Dokumenti kojima se baratalo tijekom skrbništva bi će pregledani, a Jamie bi navodno trebao biti zabrinut zbog lošeg upravljanja kćerinim sredstvima, ali i zbog narušavanja njezine sigurnosti i privatnosti. 

Britney napokon živi po svojim pravilima i to ponosno dijeli na društvenim mrežama. U posljednjem postu može se vidjeti okićeno božićno drvce, a uz fotografiju je napisala poduži opis:

- Slavim Božić mnogo ranije ove godine jer, zašto ne? Vjerujem kako je bilo koja ideja koja vas usrećuje dobra ideja. Ono što sam proživjela u prošlosti nije tajna tako da mislim da ću mnogo stvari morati promijeniti u budućnosti. Bog pomogao mojoj obitelji ako ikada budem pristala na intervju! U međuvremenu ću odmoriti od posla - napisala je među ostalim Britney.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maestral1990 22.10.2021.

    Odvjetnici bježe s broda kad tone.

  • nap 21.10.2021.

    opet svade

Komentiraj...
Vidi sve komentare