To je to što me zanima!

Jared doživio nesreću: 'Skoro sam umro, bilo je neobično...'

Bilo mu je zastrašujuće, ali i zabavno iskustvo. Unatoč tome što je skoro poginuo, nastavio je planinariti sve dok nije pao mrak. Za sebe kaže da je zaljubljenik u ekstremne sportove
Vidi originalni članak

Ne želim dramiti, ali danas sam skoro umro. Bio sam na oko 180 metara u zraku kada mi je kamen prerezao uže za koje sam bio zavezan. Sjećam se da sam odmah pogledao dolje u provaliju, napisao je na svom Twitter profilu pjevač i glumac Jared Leto (48) i podijelio sa svojim pratiteljima nezgodu koja mu se dogodila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bio je to neobičan trenutak. Nisam bio preplašen nego melankoličan. Zatim me udario adrenalin i nastavio sam se penjati. Imam sreće što mogu vidjeti novi dan kako sviće - dodao je.

Bilo mu je zastrašujuće, ali i zabavno iskustvo. Unatoč tome što je skoro poginuo, nastavio je planinariti sve dok nije pao mrak. Za sebe kaže da je zaljubljenik u ekstremne sportove, a posebnu ljubav gaji prema planinarenju.

Podsjetimo, pjevač će i ove godine na otoku Obonjanu organizirati trodnevni festival Mars Island. Najjeftinije karte za festival koji će biti  od 21. do 24. kolovoza dođu neznatnih 995 dolara, dok će najskuplji paket koštati do 6,5 tisuća dolara. Karte uključuju i smještaj, obroke, ali i aktivnosti poput joge, meditacije i masaža te naravno, intimnih koncerata 30 Seconds to Mars.

'NAŠLI ME NA INSTAGRAMU' Petra Gerić: Jared Leto se u mojoj ribi ‘davio’ četiri dana

Prošlogodišnje izdanje festivala izazvalo je brojne podsmjehe kada su fotografije izašle u javnost, zbog toga što su sudionici morali nositi sasvim bijelu odjeću, a Jared Leto njeguje imidž Isusa Krista, što se doimalo poput nekog kulta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mala Lee 08.03.2020.

    Shvaćate li vi da vam na jednoj slici uopće nije Jered Leto nego Courtney Cox s bradom.

  • Madel 07.03.2020.

    Daj pazi..mojne da umres mlad

Komentiraj...
Vidi sve komentare