To je to što me zanima!

Jasmin iz 'Braka na prvu': 'Nije mi jasno kako Edin i Sanela nisu uspjeli, istinski sam to želio...'

'Iskreno, bio sam skeptičan jer se sve odvilo tako brzo i meni čudno da zaista nisam vjerovao, ali kad su se pojavili na ceremoniji i on je zaprosio, tad sam stvarno promijenio mišljenje', rekao je Jasmin
Vidi originalni članak

Moj život poslije showa je isti. Prepoznaju me ljudi i stvarno dobivam dosta poruka podrške i sve super. Čak ima dosta onih koji mi pišu u smislu; sve ti opraštamo, ti si car, kralj, i te su mi najdraže, hehe. Ali ja radim s ljudima 20 godina, tako da mi nije neka nepoznanica sve to. Uglavnom, super se osjećam i gledam sve pozitivno, ispričao u razgovoru za RTL.hr Jasmin Čaušević, natjecatelj druge sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od prve epizode u kojoj se pojavio, izazvao je velike polemike. Emisiju je htio napustiti nakon vjenčanja sa Sanelom, a nazvao ju je i 'ženom na zalasku života'.

-Kad je krenuo taj negativni medijski efekt, komentari i sve, bio sam malo razočaran i potišten, ali ubrzo su počele dolaziti poruke i pozivi mojih prijatelja, kojima sam zahvalan jer su tada bile ključne da isplivam. Ubrzo je to prošlo i bio sam novi veseli stari Jasmin - rekao je Jasmin koji je poslije showa ostao u dobrim odnosima s nekolicinom natjecatelja.

PRAVE LJUBAVI NAKON SHOWA 1.DIO Andrea i Mislav iz 'Braka na prvu': Idući korak nam je beba

- Čujem se s Bernijem i Kikijem, viđam Mislava, i to je to. No općenito imam lijepo mišljenje o svim kandidatima, nije tu bilo nekih groznih stvari, želim da mi sve ovo ostane kao lijepa uspomena - dodao je.

O Saneli i dalje misli sve najbolje, smatra da je ona dobra osoba koja samo luta s osjećajima. A od ružnih komentara poput onoga da je Edin zamijenio mlađu ženu starijom, u potpunosti se ograđuje.

- Što se tiče tih komentara, ograđujem se od toga i ne sjećam da sam ja to uopće izgovorio, to je možda bila neka pošalica na koju sam se nasmijao i to je sve. Niti je to moj odgoj, niti stil humora, bez veze i degutantno. Mrzim tračeve, a ovo je jedan još u nizu - poručio je.

Iako je ispočetka bio skeptičan između Edinove i Saneline ljubavi, nije mu jasno kako je ipak među njima 'puklo'.

- Iskreno, bio sam skeptičan jer se sve odvilo tako brzo i meni čudno da zaista nisam vjerovao, ali kad su se pojavili na ceremoniji i on je zaprosio, tad sam stvarno promijenio mišljenje i istinski želio da uspiju. Djelovali su mi kao super par, a i danas mi nije jasno gdje je puklo kod njih, baš šteta - kazao je.

Ne žali za svojim nastupom u showu, štoviše, on se prijavio iz zezancije. Ali otkrio je da je u njegovom životu ipak postoji jedna osoba.

- Postoji jedna osoba koja mi se sviđa i s kojom sam u kontaktu. To je sve na tu temu - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: ROBOTSKI DUO SA SUPERTALENTA U 7 LEVELA PLESA

Idi na 24sata

Komentari 15

  • billi Galeb 14.12.2021.

    Jasmine,aj ne lazi

  • 14.12.2021.

    Meni je Sanela super 👍👍👍

  • britka1 14.12.2021.

    Jasmin je kralj za sve njih, miran, normalan...Sanela nema pojma gdje je ni šta je, Edin kao da mu je 15 godina, Ana horny mature, onaj njen ispunjivać želja bivrše, Goga nula bodova, živčana, Berni ni li, mi la, Kiki drag dečko ali naivan i nezreo kao i Ivona još gora po tom pitanju, a Andrea i Mislav uspjet će sigurno, to je vidljivo od prve sekunde...pašu si sto posto

Komentiraj...
Vidi sve komentare