Obavijesti

Show

Komentari 15

Jasmin iz 'Braka na prvu': 'Nije mi jasno kako Edin i Sanela nisu uspjeli, istinski sam to želio...'

Jasmin iz 'Braka na prvu': 'Nije mi jasno kako Edin i Sanela nisu uspjeli, istinski sam to želio...'
5

'Iskreno, bio sam skeptičan jer se sve odvilo tako brzo i meni čudno da zaista nisam vjerovao, ali kad su se pojavili na ceremoniji i on je zaprosio, tad sam stvarno promijenio mišljenje', rekao je Jasmin

VIDEO

Moj život poslije showa je isti. Prepoznaju me ljudi i stvarno dobivam dosta poruka podrške i sve super. Čak ima dosta onih koji mi pišu u smislu; sve ti opraštamo, ti si car, kralj, i te su mi najdraže, hehe. Ali ja radim s ljudima 20 godina, tako da mi nije neka nepoznanica sve to. Uglavnom, super se osjećam i gledam sve pozitivno, ispričao u razgovoru za RTL.hr Jasmin Čaušević, natjecatelj druge sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jasmin iz 'Braka na prvu' zapjevao 00:59

Od prve epizode u kojoj se pojavio, izazvao je velike polemike. Emisiju je htio napustiti nakon vjenčanja sa Sanelom, a nazvao ju je i 'ženom na zalasku života'.

-Kad je krenuo taj negativni medijski efekt, komentari i sve, bio sam malo razočaran i potišten, ali ubrzo su počele dolaziti poruke i pozivi mojih prijatelja, kojima sam zahvalan jer su tada bile ključne da isplivam. Ubrzo je to prošlo i bio sam novi veseli stari Jasmin - rekao je Jasmin koji je poslije showa ostao u dobrim odnosima s nekolicinom natjecatelja.

Andrea i Mislav iz 'Braka na prvu': Idući korak nam je beba
Andrea i Mislav iz 'Braka na prvu': Idući korak nam je beba

- Čujem se s Bernijem i Kikijem, viđam Mislava, i to je to. No općenito imam lijepo mišljenje o svim kandidatima, nije tu bilo nekih groznih stvari, želim da mi sve ovo ostane kao lijepa uspomena - dodao je.

O Saneli i dalje misli sve najbolje, smatra da je ona dobra osoba koja samo luta s osjećajima. A od ružnih komentara poput onoga da je Edin zamijenio mlađu ženu starijom, u potpunosti se ograđuje.

- Što se tiče tih komentara, ograđujem se od toga i ne sjećam da sam ja to uopće izgovorio, to je možda bila neka pošalica na koju sam se nasmijao i to je sve. Niti je to moj odgoj, niti stil humora, bez veze i degutantno. Mrzim tračeve, a ovo je jedan još u nizu - poručio je.

Iako je ispočetka bio skeptičan između Edinove i Saneline ljubavi, nije mu jasno kako je ipak među njima 'puklo'.

- Iskreno, bio sam skeptičan jer se sve odvilo tako brzo i meni čudno da zaista nisam vjerovao, ali kad su se pojavili na ceremoniji i on je zaprosio, tad sam stvarno promijenio mišljenje i istinski želio da uspiju. Djelovali su mi kao super par, a i danas mi nije jasno gdje je puklo kod njih, baš šteta - kazao je.

Ne žali za svojim nastupom u showu, štoviše, on se prijavio iz zezancije. Ali otkrio je da je u njegovom životu ipak postoji jedna osoba.

- Postoji jedna osoba koja mi se sviđa i s kojom sam u kontaktu. To je sve na tu temu - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: ROBOTSKI DUO SA SUPERTALENTA U 7 LEVELA PLESA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin