To je to što me zanima!

Jay Z ponudio piće Beyonce na Grammyjima, ona odbila, njega ismijali: 'Ovo je neugodno...'

'Zašto je to uopće napravio', Kao da su na roštilju', nizali su se komentari na društvenim mrežama nakon što je osvanuo njihov video s dodjele nagrada
Vidi originalni članak

Oni koji su pratili dodjelu Grammyja ovaj vikend znaju da je Beyoncé (41) kasnila, no tek je nekolicina primijetila neugodan trenutak između pjevačice i njenog supruga Jay Zja (53) odmah nakon njezina dolaska.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je sjela na svoje mjesto, voditelj Trevor Noah (38) joj je prišao kako bi joj uručio Grammy koji je propustila, no u istom tom trenutku Jay Z je posegnuo za pićem i ponudio čašu supruzi, koju je ona ljubazno odbila. 

Reakcija repera na ovu situaciju nasmijala je gledatelje te je postala hit na društvenim mrežama. 'Uopće nije shvatio što se događa', istaknuo je jedan korisnik Twittera.

- Uvjerena sam da ga je povrijedilo što Beyoncé nije htjela piti s njim; Zašto je bio tako opušten, kao da su na nekom roštilju?; Beyoncé je vjerojatno bilo vrlo neugodno - nizali su se komentari dalje. 

TAYLOR JE UZ NJEGA Harry Styles primao Grammy, a fanovi Beyonce mu zviždali: Odmah ga podržala bivša cura

Podsjetimo, odmah nakon svečane dodjele, Jay-Z je podijelio svoje mišljenje o tome da Beyoncé nije osvojila nagradu za album godine. Nezadovoljan je time što nije pobijedila u navedenoj kategoriji, a pobjedu Harry Stylesa (29) nazvao je 'marketinškom stvari'.

- Uklonio sam se iz procesa i nadao sam se da će to učiniti kako treba. Došlo je do točke u kojoj mislim da je to samo marketinška stvar - rekao je nedavno za TIDAL.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 09.02.2023.

    hoće to kada ti je žena popularnija od tebe,..pa pogle jadnog bena

Komentiraj...
Vidi sve komentare