To je to što me zanima!

Jelena Đoković (34): 'Bila sam anksiozna i to me je uništilo, ja sam krivac za to, a ne Novak...'

Mislila sam da sam superžena, da mogu odgovoriti na sve potrebe svog muža i djece, a onda sam se morala suočiti sa strahovima. Bila sam fokusirana na Noleta i njegove potrebe, priznala je Jelena
Vidi originalni članak

Jelena Đoković (34), supruga tenisača Novaka Đokovića (34) progovorila je za srpski Story o problemima s kojima se suočavala u braku i načina kako je pokušala dovesti život u ravnotežu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objašnjava da je trenutno posvećena majčinstvu i usporena, dok za supruga kaže da ne želi biti aktivan.

- On želi putovati, raditi svašta, a ja ga onda upozorim da imamo dvoje djece i da im se moramo prilagoditi - ispričala je Jelena.

ISPOVIJEST JELENE ĐOKOVIĆ Supruga najboljeg tenisača svijeta otvorila dušu: 'Htjela sam biti uspješna žena iz sjene'

Ističe da je Novak sjaja u vođenju računa o sebi, iako je nekad smatrala da je to sebično, sada shvaća da nije, da to svi trebaju raditi.

- Tek kada se pobrinemo za sebe, imamo što ponuditi drugima - pojašnjava.  Nakon završenog doktorata u Monaku, osjećala je da se treba nadmetati s Novakom jer nije dobivala dovoljno priznanja za svoj rad.

OBJAVILA FOTKU IZ DJETINJSTVA Prepoznajete li je? Danas je žena slavnog srpskog tenisača

- Sve je bilo nevidljivo, žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportaša, kako trebaju izgledati i ponašati se. Nekad me boljelo što sam prepoznata samo kao njegova žena, sad to s ponosom nosim - priznala je.

Zbog fokusa na Novaka, Jelena je postala anksiozna i to ju je uništilo.

- Uslijedio period frustracije, kada shvatite da vaše potrebe nisu ispunjene. Nisam mogla usmjeriti frustracije na njega jer nije on kriv za to, kriva sam ja i to je bio moj izbor, da mu se posvetim. Onda je došao Stefan koji me potpuno prodrmao i zahvaljujući njemu shvatila sam da moram povesti računa o sebi, jer da bih bila dobra mama, moram i sama biti dobro - završila je.

 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • djoko1 12.06.2021.

    Jako naporna žena..., ne znam samo kako Nole i dalje gura s njom.

  • jurefrancetic123 11.06.2021.

    tebi fali mesa , i cvaraka

  • 11.06.2021.

    I ne pari mi se bas da je u toliko mjeri podjedjena muzu,..vise mi se pari dosta nestabilna osoba kojoj malo treba za izgubit ravnotezu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare