To je to što me zanima!

Karleušu tješe brojni prijatelji. Sprovod majke bit će u srijedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jelenina najbolja prijateljica Jovana Dakić u jutarnjim satima došla je u obiteljsku kuću na Dedinju. Pridružio joj se i menadžer Zoran Birtašević kako bi joj bio podrška u najtežim trenutcima, prenosi Kurir
Vidi originalni članak

Novinarka i majka Jelene Karleuše (40), Divna Karleuša, preminula je jučer u popodnevnim satima u 61. godini. Smrt je potresla obitelj, a mediji pišu kako je Divna preminula nakon duge i teške bolesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski mediji prenose kako će sprovod biti u srijedu, 6. ožujka na Novom groblju u Beogradu. Pjevačica je u trenutku majčine smrti bila na putu. Večer prije nastupala je u klubu u Austriji, a kada su joj po povratku rekli bolnu vijest, Karleuši je pozlilo.

Jelenina najbolja prijateljica Jovana Dakić u jutarnjim satima došla je u obiteljsku kuću na Dedinju. Pridružio joj se i menadžer Zoran Birtašević kako bi joj bio podrška u najtežim trenucima, a pristižu i ostali prijatelji, prenosi Kurir. 

Podsjetimo, srpski mediji navode kako je Divna prije tri godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima, no pozornost na to tek je obratila kad je počela iskašljavati krv. 

Jelena je bila jako bliska sa majkom te joj je posvetila nagradu za najbolju suradnju s Acom Lukasom za pjesmu 'Bankina' na 'Music Academy Awards' u Beogradu. 

- Veliko hvala mom prijatelju Aci Lukasu za svu podršku i ljubav. Ja ovu nagradu, on se neće ljutiti, posvećujem mojoj majci - rekla je na dodjeli nagrada u Štark areni u Beogradu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • TheSenate 04.03.2019.

    Opce se ne vidi da je tuzna. Na svakoj slici ista faca. Valjda je vise ne moze ni pomaknuti.

  • medeki 04.03.2019.

    Tko je tu tko, sve isto izgledaju

  • ćeprolje 04.03.2019.

    koga zanima ona osim jučerašnjih prosvjednika dna društva

Komentiraj...
Vidi sve komentare