To je to što me zanima!

Jen očarala oblinama: Nestašne hlače cijelo vrijeme je navlačila

Obožavateljima je zasmetalo što je pjevačica u dolčeviti i dugim trapericama, a nesnosne su vrućine. Ipak, kad su shvatili da je bila na sastancima jer traži najbolju školu za svoju djecu, ostavili su je na miru
Vidi originalni članak

Latino diva Jennifer Lopez (51) ovih je dana sa sinom Maxom (13) razgledavala škole po Los Angelesu u Kaliforniji. Dječak je hodao uz majku, pristojno se ponašao i 'šutio dok su odrasli pričali', tvrde izvori. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok je on bio u kratkoj majici i hlačama te tenisicama, majka se sredila. Uske traperice isticale su njezinu oblu stražnjicu, a crna dolčevita 'obgrlila' njezine grudi i definirala struk. Skrivala je oči iza glomaznih naočala, a u ruci je 'prošetala' Hermes Birkin torbu. 

Jennifer se pokupila pohvale pratitelja zbog mladolikog izgleda, ali bilo je i onih koji su se zabrinuli jer joj 'koža ne diše' u dugoj odjeći. 

- Malo se razodjeni - sugerirali su joj jedini, a drugi dodali:

- Gledaj na ovo kao na sastanak. Ne može doći gola!

Lopez je u travnju ove godine javno obznanila da je raskinula zaruke s legendom bejzbola Alexom Rodriguezom (45). Nije dugo tugovala pa se već mjesec dana nakon toga počela viđati s bivšom ljubavi, glumcem Benom Affleckom (48).

S njim se trebala vjenčati prije 17 godina. Vijest da su ponovno zajedno obradovala je brojne obožavatelje, ali šuškanjima nisu vjerovali sve dok u javnost nisu počele izlaziti njihove zajedničke fotografije koje su ulovili paparazzi. 

ZNA S DJECOM Affleck 'kupio' J.Lo: To je glavni razlog zašto su oni opet zajedno

- U mladosti ste bili šašavi, sad shvaćate da vam je suđeno - pišu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • brbljava mala 13.07.2021.

    Totalno promašena kombinacija za odlazak na sastanak za upis u školu pogotovo u CA gdje su vrućine vise nego nesnosne,na te trapke i štikle puno bolje bi stajala nrka lepršava košulja a da o crnoj torbi ne pričam na tu kombinaciju štikli brz obzira kaj je Hermes

  • astarta 13.07.2021.

    Obicna omanja zena od koje su medijski napravili vamp...Prejadno

  • japanokinezjapano 13.07.2021.

    Vidio sam je uživo prije 10-taj godina sa pola metra i odgovorno mogu reć, nikakva. Tanke nogice u listovima i onda se penju nakon koljena u balvane koji završavaju sa prevelikim dupetom. Sise ima šta ima, korjena nosa joj je čudno smješten nekako je stučena po faci. Nije moguće da nakon 10 godina može izgledati bolje jer već onda je uzgajala celulit u velikim količinama. Slika je jedno, a uživo je drugo. Hoda kao da će joj svaki čas puknuti bar jedna noga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare