Show

Komentari 11

Jen očarala oblinama: Nestašne hlače cijelo vrijeme je navlačila

Jen očarala oblinama: Nestašne hlače cijelo vrijeme je navlačila

Obožavateljima je zasmetalo što je pjevačica u dolčeviti i dugim trapericama, a nesnosne su vrućine. Ipak, kad su shvatili da je bila na sastancima jer traži najbolju školu za svoju djecu, ostavili su je na miru

Latino diva Jennifer Lopez (51) ovih je dana sa sinom Maxom (13) razgledavala škole po Los Angelesu u Kaliforniji. Dječak je hodao uz majku, pristojno se ponašao i 'šutio dok su odrasli pričali', tvrde izvori. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

I dok je on bio u kratkoj majici i hlačama te tenisicama, majka se sredila. Uske traperice isticale su njezinu oblu stražnjicu, a crna dolčevita 'obgrlila' njezine grudi i definirala struk. Skrivala je oči iza glomaznih naočala, a u ruci je 'prošetala' Hermes Birkin torbu. 

Jennifer se pokupila pohvale pratitelja zbog mladolikog izgleda, ali bilo je i onih koji su se zabrinuli jer joj 'koža ne diše' u dugoj odjeći. 

- Malo se razodjeni - sugerirali su joj jedini, a drugi dodali:

- Gledaj na ovo kao na sastanak. Ne može doći gola!

Lopez je u travnju ove godine javno obznanila da je raskinula zaruke s legendom bejzbola Alexom Rodriguezom (45). Nije dugo tugovala pa se već mjesec dana nakon toga počela viđati s bivšom ljubavi, glumcem Benom Affleckom (48).

S njim se trebala vjenčati prije 17 godina. Vijest da su ponovno zajedno obradovala je brojne obožavatelje, ali šuškanjima nisu vjerovali sve dok u javnost nisu počele izlaziti njihove zajedničke fotografije koje su ulovili paparazzi. 

- U mladosti ste bili šašavi, sad shvaćate da vam je suđeno - pišu. 

Najčitaniji članci