To je to što me zanima!

Jennifer daje savjete: Prije 33. godine muškarci su beskorisni

Pjevačica je prošle godine bila u vezi s 17 godina mlađim reperom Drakeom, a 2011. s tada 24-godišnjim glumcem Casperom Smartom. Jennifer je trenutačno u vezi s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom
Vidi originalni članak

Pjevačica Jennifer Lopez (48) koja iza sebe ima tri propala braka odlučila je podijeliti svoja iskustva sa drugim ženama. Jennifer je sudjelovala u serijalu 'Swipe Sessions' koji je kreirao Tinder, inače poznata aplikacija za pronalazak ljubavnih partnera. Pjevačica je savjetovala djevojci i kolegici Brooke (29) na što treba pripaziti pri odabiru muškarca. 

- Želim dečka koji može cijepati drva - otkrila je Brooke što su joj prioriteti kod idealnog partnera. Jennifer je čitala biografije kandidata te odmah odbacila jednog koji tvrdi da se kečap ne smije držati u hladnjaku jer neće funkcionirati. Potom je rekla za drugog muškaraca imena Maurice da ne dolazi u obzir zbog svojih godina. 

- Muškarci su dok ne navrše 33 godine stvarno beskorisni - objasnila je Jennifer. Tvrdnje pjevačice je djelomično potvrdila doktorica Jane Greer, autorica knjige 'Što sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu'. 

- Muškarci su do 30. godina gradili karijeru i osiguravali financijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspjehom. Puno muškaraca u 20-ima ide iz veze u vezu, a onda kad napune 30 upoznaju ženu i spremni su se ženiti - ispričala je Greer. 

Jennifer se prvi put udala s 28 godina za glumca Ojania Nou (44) s kojim je bila godinu dana u braku. Pjevačici je drugi muž bio Chris Judd (48), također glumac s kojim je 'izdržala' dvije godine. Treći put se udala za pjevača Marca Anthonyja (48), a razveli su se 2014. Marc i Jennifer imaju blizance Maximiliana Davida i Emmu Maribel (10). 

Pjevačica je prošle godine bila u vezi s 17 godina mlađim reperom Drakeom (31), a 2011. s tada 24-godišnjim glumcem Casperom Smartom (31). Jennifer je trenutačno u vezi s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom (48), a šuška se da su se zaručili. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 21.07.2018.

    Cinjenica je da muskarcima u globalu treba punooooo duze nego curama do neke zrelosti...😌

  • krvavibalkan 21.07.2018.

    nisi ni ti s 48 nista puno korisnija

  • 21.07.2018.

    Koga ce ona savjetovat rastala se 3 puta....tako bi neki muskarac za nju ili bilo koju zenu moga rec da je beskorisna...kakve veze imaju godine opce s time I ljubav s koristi u ikojem slucaju?! Nije bas.J.Lo da tI pamet smeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare