Obavijesti

Show

Komentari 47

Jennifer daje savjete: Prije 33. godine muškarci su beskorisni

Jennifer daje savjete: Prije 33. godine muškarci su beskorisni
14

Pjevačica je prošle godine bila u vezi s 17 godina mlađim reperom Drakeom, a 2011. s tada 24-godišnjim glumcem Casperom Smartom. Jennifer je trenutačno u vezi s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom

VIDEO

Pjevačica Jennifer Lopez (48) koja iza sebe ima tri propala braka odlučila je podijeliti svoja iskustva sa drugim ženama. Jennifer je sudjelovala u serijalu 'Swipe Sessions' koji je kreirao Tinder, inače poznata aplikacija za pronalazak ljubavnih partnera. Pjevačica je savjetovala djevojci i kolegici Brooke (29) na što treba pripaziti pri odabiru muškarca. 

- Želim dečka koji može cijepati drva - otkrila je Brooke što su joj prioriteti kod idealnog partnera. Jennifer je čitala biografije kandidata te odmah odbacila jednog koji tvrdi da se kečap ne smije držati u hladnjaku jer neće funkcionirati. Potom je rekla za drugog muškaraca imena Maurice da ne dolazi u obzir zbog svojih godina. 

- Muškarci su dok ne navrše 33 godine stvarno beskorisni - objasnila je Jennifer. Tvrdnje pjevačice je djelomično potvrdila doktorica Jane Greer, autorica knjige 'Što sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu'. 

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York

- Muškarci su do 30. godina gradili karijeru i osiguravali financijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspjehom. Puno muškaraca u 20-ima ide iz veze u vezu, a onda kad napune 30 upoznaju ženu i spremni su se ženiti - ispričala je Greer. 

Jennifer se prvi put udala s 28 godina za glumca Ojania Nou (44) s kojim je bila godinu dana u braku. Pjevačici je drugi muž bio Chris Judd (48), također glumac s kojim je 'izdržala' dvije godine. Treći put se udala za pjevača Marca Anthonyja (48), a razveli su se 2014. Marc i Jennifer imaju blizance Maximiliana Davida i Emmu Maribel (10). 

REUTERS/PIXSELL

Pjevačica je prošle godine bila u vezi s 17 godina mlađim reperom Drakeom (31), a 2011. s tada 24-godišnjim glumcem Casperom Smartom (31). Jennifer je trenutačno u vezi s bivšim bejzbolašem Alexom Rodriguezom (48), a šuška se da su se zaručili. 

The MET Gala 2018 - New York

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu