To je to što me zanima!

Jennifer pokazala fotografiju iz mladosti i prisjetila se svog oca

Zvijezda serije 'Prijatelji' na društvenim mrežama podijelila je fotografiju iz djetinjstva s ocem Johnom te priznala kako joj je on bio podrška kroz cijeli život, a zbog njega se i počela baviti glumom
Vidi originalni članak

Otkako je glumica Jennifer Aniston (50) napravila korisnički račun na Instagramu, svjetski mediji ne prestaju pisati o njoj. Tako se nedavno ponovno našla u centru pažnje kad je povodom blagdana na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz djetinjstva s ocem Johnom.

- Božić s jednim od mojih stvoritelja. Onda i sad. Volim te tata - izjavila je Aniston uz fotografiju koja je brzo prikupila više od tri milijuna lajkova. Američka glumica nekoliko je puta izjavila kako joj je otac tijekom cijelog života bio velika podrška, a kako je zbog izgleda majke Nancy bila iskompleksirana u djetinjstvu. 

BIZARNO SKUPI DAROVI Božić milijunaša: Poklanjaju si dijamantni WC i automobile...

- Izgledala je prelijepo. A ja sam izgledala kako sam izgledala. Nisam izgledala onako kako je ona željela. I to je nešto s čime sam se nosila cijeli život. Nikad se nisam osjećala dovoljno lijepom. Bila je vrlo kritična prema meni i prema tome kako izgledam jer je ona bila prava ljepotica - rekla je Aniston jednom prilikom.

Upravo se zbog roditelja odlučila i baviti glumom. Naime, njezin otac je poznat po ulozi Victora Kiriakisa u seriji 'Days of Our Lives', a Nancy je također bila u glumačkim vodama. Nakon što je njezina majka izbacila knjigu 'From Mother and Daughter to Friends: A Memoir' Jennifer je u potpunosti prestala pričati s njom, a Nancy je preminula 2016. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.12.2019.

    jennifer mi je jedna od najdrazih glumica

  • 27.12.2019.

    Otac i kćer velika poveznica i ljubav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare