To je to što me zanima!

Jessie J dobila koronu: Zarazila se na posljednjem koncertu

Na svome Instagram profilu na kojemu pjevačicu prati preko 10 milijuna pratitelja, objavila je da se zarazila na intimnom koncertu. Sada je, sudeći prema Instagram pričama, dobro
Vidi originalni članak

Pjevačica Jessie J (33) na svome je Instagram profilu otkrila da se zarazila virusom dok je pjevala u Los Angelesu 14. prosinca. Vijest je sa svojim obožavateljima podijelila uz niz fotografija s istog koncerta.

TUŽNA VIJEST Slomljena Jessie J: 'Rekli su mi da bebino srce više ne kuca'

- Dobila sam Covid na ovome nastupu, ali publika je bila sjajna - napisala je u opisu fotografija.

Crno-bijele fotografije intimnog nastupa su fotografirane u The Hotel Cafe, piše Page Six

- Molit ću se da brzo ozdraviš! Volim te - napisala joj je kolegica u komentaru.

- Neki bi rekli da pronađeš pozitivu u svemu - dodala je šaljivo druga.

- Ajme! Nadam se da si sada dobro! - javili su se i zabrinuti obožavatelji.

PROMO Koncert jazz dive Diane Krall u Zagrebu: Svirat će u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Naime, prije manje od dva mjeseca pjevačica je u emotivnoj objavi na Instagramu s obožavateljima podijelila da je izgubila bebu. Iako nije otkrila koliko je bila trudna, rekla je da je na trećem ultrazvuku saznala da bebino srce više ne kuca.

- Jučer ujutro sam se smijala s prijateljem govoreći: 'Ozbiljno, kako ću sutra navečer izdržati svoju svirku u LA-u, a da cijeloj publici ne kažem da sam trudna?' - započela je tada emotivnu objavu Jessie.

- Ono što znam da želim je pjevati večeras. Ne zato što izbjegavam tugu ili proces, već zato što znam da će mi večerašnje pjevanje pomoći. Odradila sam dva nastupa u dvije godine i moja duša to treba. Danas još više. Znam da će neki ljudi misliti da bih trebala otkazati nastup, ali u ovom trenutku jasno znam jednu stvar. Počela sam pjevati kao mlada od radosti, da bih ispunila svoju dušu i terapiju ljubavi prema sebi, to se nikada nije promijenilo i moram to obraditi na svoj način - objasnila je.

Samo nekoliko sati kasnije, pjevačica je nastupila na koncertu u Los Angelesu gdje se 'slomila' dok je govorila o svome teškom iskustvu.

- Davno su mi rekli da neću moći imati djecu i nikada im nisam vjerovala. Ne vjerujem u laži. Odlučila sam sama imati bebu i čudesno je uspjelo, barem na kratko. Jučer je bio užas - rekla je kroz suze tada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 05.01.2022.

    Pa tamo se i moguće zaraziti ništa čudno

Komentiraj...
Vidi sve komentare