To je to što me zanima!

John Legend i Kanye West više nisu prijatelji: Presudilo im je reperovo druženje s Trumpom

John je podržavao predsjednika Joea Bidena i potpredsjednicu Kamalu Harris tijekom predsjedničkih izbora 2020., javno govoreći i nastupajući na njihovom inauguracijskom koncertu
Vidi originalni članak

Pjevač John Legend (43) odustao je od prijateljstva s reperom Kanyeom Westom (45) zbog njegove kandidature za predsjednika SAD-a 2020. i podrške bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu (76).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Legend je u CNN-ovom podcastu 'The Axe Files' s Davidom Axelrodom rekao da njih dvojica više nisu prijatelji kao što su nekad bili.

West je snažno podržavao Trumpa dok je bio na dužnosti, noseći šešire s natpisom 'Make America Great Again' (Učinimo Ameriku ponovno velikom) i posjećujući ga u Bijeloj kući.

Reper je vjerovao da vjerujući Bogu može voditi američku politiku, štoviše, najavio je svoju predsjedničku kampanju 2020. na Twitteru. West nije cijenio nedostatak podrške koju je dobio od voljenih dok je pokrenuo kampanju.

- Bio je uzrujan što nisam podržao njegovu kandidaturu za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država - iz razumljivih razloga - rekao je Legend.

JULIA FOX Ne treba joj majica, a ni gaćice: Kanyeova bivša opet privukla pažnju odvažnom kombinacijom

Smatra da se njihov odnos natezao i da je za njih postalo previše održavati to prijateljstvo.

- Bio je prilično otvoren sa svojim mišljenjima, svojim borbama, svim stvarima s kojima se suočava. I mislim da ono što vidite s njim uglavnom dobijete - rekao je Legend o svom starom prijatelju.

John je podržavao predsjednika Joea Bidena i potpredsjednicu Kamalu Harris tijekom predsjedničkih izbora 2020., javno govoreći i nastupajući na njihovom inauguracijskom koncertu. Iako pjevač aktivno izražava svoje političke stavove, u svojoj budućnosti ne vidi političku karijeru u skorije vrijeme.

- Ne želim se kandidirati. Definitivno ne želim to učiniti sada. Ne zamišljam da bih to želio učiniti u budućnosti - inzistirao je u podcastu.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Ratber 05.08.2022.

    John Legend je inače moralna gromada zajedno sa onom svojom pedofilskom ženom.

  • 05.08.2022.

    Možda s Melanijom..

  • 05.08.2022.

    volio bi da je Trump predsjednik..ovako baš dosadno..rat u Ukrajini pa opet na Tajvanu pa Sirija,Libija nešto u Somaliji..dosadno..pa sprema se nešto na Kosovu..nikakvi događaja..🤫

Komentiraj...
Vidi sve komentare