To je to što me zanima!

Johnnyja Deppa je uništio brak s Amber: 'Počeo se drogirati i piti, skroz si je upropastio život'

Par se upoznao 2011. na snimanju filma 'Portorikanske noći: dnevnik opijanja'. Četiri godine kasnije su se vjenčali, da bi nakon samo 15 mjeseci braka Amber Heard podnijela papire za razvod
Vidi originalni članak

Ljubavni život poznatog holivudskog srcolomca i glumca Johnnyja Deppa (58) ponovno je postao glavna tema. Nakon propalog braka s glumicom Amber Heard (35) koju je navodno tukao pod utjecajem droge i alkohola, suočio se s brojnim predrasudama i klevetama. No, ipak ima i onih koji ga podržavaju i bodre.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Taj mu je brak totalno upropastio život, počeo je piti i drogirati se. Pobudio je ono najgore u njemu - komentirao je Deppov prijatelj i bivši kolega iz benda, Bill Beano Hanti u dokumentarcu 'Johnny vs Amber'.

Spomenuti dokumentarac se bavi sukobima između glumca i njegove bivše supruge, ali i pravnim slučajevima koji su uslijedili nakon.

No, Iako je Hanti na glumčevoj strani, ipak priznaje kako je barem malo bolje mogao postupiti s bivšom partnericom i majkom njegove djece, pjevačicom Vanessom Paradise (49).

VELIKI OBRAT Johnny Depp dobio presudu protiv Amber Heard, sud traži uvid u dokumente o donacijama

- Imao je nešto posebno s Vanessom i totalno je zeznuo to. Stvarno šteta što je tako završilo - izjavio je Bill te nadodao kako je Paradise bila idealna, bolje rečeno 'duša od žene', kakvu čovjek može 'samo sanjati'.

Johnnyjev prijatelj, koji nikada nije susreo Heard, tvrdi kako je otpočetka vidio da taj brak neće funkcionirati.

- Cura je imala 25 godina, duplo je mlađa od njega, odmah sam vidio da to neće ići - izjavio je.

- Uništila mu je karijeru, život, stvarno je. Koštala ga je i prijatelja, djela, pa čak i obitelji - nadodao je Hanti.

Podsjetimo, Johnny i Amber su se upoznali 2011. na snimanju filma 'Portorikanske noći: dnevnik opijanja'. Četiri godine kasnije su se vjenčali, da bi nakon samo 15 mjeseci braka Amber Heard podnijela papire za razvod i tražila od suda zabranu prilaza. Na kraju ga je optužila za fizičko zlostavljanje koje je on demantirao.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nap 23.12.2021.

    Nisu jedno za.drugo uvik ima bolja...

  • retita🦋 23.12.2021.

    Na prvoj fotografiji sve joj na licu piše. Ostatak se vidi na njegovom.

  • bree77 23.12.2021.

    šteta što se ikad petljao s njom, lijepa žena ali samo to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare