Show

Komentari 8

Johnnyja Deppa je uništio brak s Amber: 'Počeo se drogirati i piti, skroz si je upropastio život'

Johnnyja Deppa je uništio brak s Amber: 'Počeo se drogirati i piti, skroz si je upropastio život'

Par se upoznao 2011. na snimanju filma 'Portorikanske noći: dnevnik opijanja'. Četiri godine kasnije su se vjenčali, da bi nakon samo 15 mjeseci braka Amber Heard podnijela papire za razvod

Ljubavni život poznatog holivudskog srcolomca i glumca Johnnyja Deppa (58) ponovno je postao glavna tema. Nakon propalog braka s glumicom Amber Heard (35) koju je navodno tukao pod utjecajem droge i alkohola, suočio se s brojnim predrasudama i klevetama. No, ipak ima i onih koji ga podržavaju i bodre.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Taj mu je brak totalno upropastio život, počeo je piti i drogirati se. Pobudio je ono najgore u njemu - komentirao je Deppov prijatelj i bivši kolega iz benda, Bill Beano Hanti u dokumentarcu 'Johnny vs Amber'.

UPI Pictures of the Year 2015 -- ENTERTAINMENT

Spomenuti dokumentarac se bavi sukobima između glumca i njegove bivše supruge, ali i pravnim slučajevima koji su uslijedili nakon.

Johnny Depp attends Fantastic Beasts The Crimes of Grindelwald - UK Premiere. London, UK. 13/11/2018

No, Iako je Hanti na glumčevoj strani, ipak priznaje kako je barem malo bolje mogao postupiti s bivšom partnericom i majkom njegove djece, pjevačicom Vanessom Paradise (49).

- Imao je nešto posebno s Vanessom i totalno je zeznuo to. Stvarno šteta što je tako završilo - izjavio je Bill te nadodao kako je Paradise bila idealna, bolje rečeno 'duša od žene', kakvu čovjek može 'samo sanjati'.

Johnnyjev prijatelj, koji nikada nije susreo Heard, tvrdi kako je otpočetka vidio da taj brak neće funkcionirati.

- Cura je imala 25 godina, duplo je mlađa od njega, odmah sam vidio da to neće ići - izjavio je.

Cast member Amber Heard and husband Johnny Depp pose during the premiere of the film "The Danish Girl," in Los Angeles

- Uništila mu je karijeru, život, stvarno je. Koštala ga je i prijatelja, djela, pa čak i obitelji - nadodao je Hanti.

DPA/Pixsell

Podsjetimo, Johnny i Amber su se upoznali 2011. na snimanju filma 'Portorikanske noći: dnevnik opijanja'. Četiri godine kasnije su se vjenčali, da bi nakon samo 15 mjeseci braka Amber Heard podnijela papire za razvod i tražila od suda zabranu prilaza. Na kraju ga je optužila za fizičko zlostavljanje koje je on demantirao.

Najčitaniji članci