To je to što me zanima!

Jon Snow i Cersei snimaju na kuli Bokar, štite ih kišobranima

VIŠE NIJE SAM Glumcu Kitu Haringtonu, koji je u seriji utjelovio Jona Snow, se danas na setu pridružila i kolegica Lena Headey koja tumači lik Cersei Lannister
Vidi originalni članak

Snimanje američke hit serije 'Igra prijestolja' u Dubrovniku je u punom jeku. Nakon što je Kit Harington (31) jučer sam snimio dio scena i u pauzama se opuštao uz kavu, danas je situacija malo drugačija.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

IGRA PRIJESTOLJA Jon Snow stigao u Dubrovnik: Na setu serije opušta se kavom

Haringtonu, koji je u seriji utjelovio Jona Snow, danas se na setu pridružila i kolegica Lena Headey (44) koja utjelovljuje lik Cersei Lannister. 

Par je snimao scenu na kuli Bokar, a s obzirom da su velike mjere sigurnosti na snazi, glumce dovoze kombijima direktno na lokaciju te ih štite kišobranima od radoznalih obožavateljima i fotografa.

POSLJEDNJA SEZONA Filmaši su 'zauzeli' Dubrovnik: Snima se serija Igra prijestolja

Inače, osma i posljednja sezona ove serije očekuje se u proljeće 2019. i imat će šest epizoda u trajanju od 90 minuta. 

Produkcija je započela u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima otkrili da na posljednjoj sezoni namjeravaju raditi godinu i pol dana.

Najpopularnija HBO-ova serija dosad je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja, svrstavši se među najnagrađivanije serije u povijesti dodjele nagrade Emmy. HBO je najavio da već priprema novu seriju koja će biti, kako tvrde, dostojan nasljednik 'Igre prijestolja'. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • trolam sve sto stignem 08.02.2018.

    znaci cersi se ipak prikljucila u borbi protiv mrtvih, hvala na spojleru

  • BijeliGavran 08.02.2018.

    Serija je ubijala do 5. sezone, no kada je prošla radnju knjige, kao da su odahnuli i rekli da sad tek mogu učinit s njom to što su fakat htjeli... nije loše još uvijek, i jedva čekam zadnju sezonu, ali sa samo 6 epizoda, koliko se može očekivati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare