Show

Komentari 30

Jon Snow stigao u Dubrovnik: Na setu serije opušta se kavom

Jon Snow stigao u Dubrovnik: Na setu serije opušta se kavom

UZBUĐENI OBOŽAVATELJI Haringtonu bi se trebala pridružiti i kolegica Emilia Clarke koja utjelovljuje Majku zmajeva. Glumica je prije dva dana bila u Rimu

Snimanje osme sezone američke serije 'Igra prijestolja' jučer je počelo u Dubrovniku, a sada se dogodilo ono čemu su se brojni obožavatelji nadali. Naime, na tvrđavi Minčeti se napokon 'ukazao' i Jon Snow, lik iz serije koji tumači glumac Kit Harington (31).

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Sudeći prema fotografijama, popularni glumac prilično je opušten. U pauzama između scena opušta se uz kavu i cigaretu, a stajling je ležerno upotpunio špangicom u kosi. 

Haringtonu će se na setu pridružiti i Emilia Clarke (31) koja igra Majku zmajeva te ju je ta uloga proslavila. Glumica je prije dva dana bila u Rimu i snimala reklamu, a filmska ekipa je prošlog tjedna bila na Islandu gdje su odrađivali posljednje scene u hladnoći i snijegu. 

Obožavatelji su, kako tvrde građani koji su se zatekli u blizini seta, uzbuđeni zbog svojih omiljenih zvijezda te ih pokušavaju na sve načine vidjeti ili fotografirati. 

Inače, mjere osiguranja na setu u Dubrovniku iznimno su stroge. Glumci na set dolaze s kapuljačama na glavi, pod zaštitnim crnim kišobranima koje im kriju identitet, te uz brojne pripadnike osiguranja koji ih štite od znatiželjnih pogleda.

Osma sezona 'Igre prijestolja' očekuje se u proljeće 2019. i imat će šest epizoda u trajanju od 90 minuta. Produkcija je započela u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff i Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni namjeravaju raditi godinu i pol dana. Najpopularnija HBO-ova serija dosad je osvojila Zlatni globus i 38 Emmyja, svrstavši se među najnagrađivanije serije u povijesti dodjele nagrade Emmy. HBO je najavio da već priprema novu seriju koja će biti, kako tvrde, dostojan nasljednik 'Igre prijestolja'. 

Najčitaniji članci