To je to što me zanima!

Jožef je već bio farmer u 'Ljubav je na selu', a sad će srodnu dušu pokušati naći i preko granice...

Farmer je sudjelovao u čak dvjema sezona slovenske inačice showa, pod nazivom 'Ljubezen po domače' – 2017. godine bio je farmer, a dvije godine kasnije prijavio se kao kandidat na imanje tadašnje farmerice
Vidi originalni članak

U 16. sezoni omiljene 'Ljubav je na selu' gledateljima se predstavio i farmer Jožef Mastnak iz susjedne Slovenije kojemu ovo nije prvi put da sudjeluje u showu.

Simpatični 51-godišnji Jožef stiže iz malog mjesta Šmarje pri Jelšah svoju srodnu dušu pokušat će pronaći pred kamerama RTL-ova showa. Po struci je ekonomski tehničar, ima vinograd, voćnjak, kokoši i ribnjak, a svoje slobodno vrijeme provodi u vožnji biciklom i radeći u poljoprivredi. Za sebe kaže da je pošten, vrijedan, komunikativan, ponekad previše pedantan, no prije svega – usamljen.

A da će se pred kamerama i u ulozi farmera sigurno odlično snaći govori i činjenica da je sudjelovao u čak dvjema sezona slovenske inačice showa, pod nazivom 'Ljubezen po domače' – 2017. godine bio je farmer, a dvije godine kasnije prijavio se kao kandidat na imanje tadašnje farmerice.

O BIVŠIM LJUBAVIMA ZA 24SATA Tihomir: 'Jedna me ostavila na dan zaruka, a druga na svadbi. Uvijek su me žene iskorištavale'

- Oba iskustva su mi bila dobra i posebna na svoj način, svako iskustvo donese nešto novo. Ali kada sam bio farmer u Sloveniji, cure koje su se prijavile za mene nisu mi se svidjele toliko da bi se nešto više stvorilo među nama - opisuje Jožef svoje dosadašnje farmersko iskustvo.

Posebno je zanimljivo da se u sezoni 2019. godine prijavio kod farmerice Jacqueline Kale iz Metlike koju svi obožavatelji 'Ljubav je na selu' jako dobro pamte. Naime, u jubilarnoj, 10. sezoni showa borila za srce istarskog farmera Željka Bilića, no iskrice se među njima nisu upalile. 

NAKON DVA MJESECA VEZE Zaručio se Hrvoje iz 'Ljubav je na selu: 'Od prvog trenutka sam znao da je to to, nisam čekao...'

Lijepa je Jacqueline očarala i Jožefa koji joj je pisao pismo, bio na njezinoj farmi, a čak ga je odabrala i za romantično putovanje, no sve se ipak – izjalovilo.

- Nisam znao hoće li me Jacqueline odabrati ili ne. Imao sam malo nevolja s drugim njezinim kandidatima. Ja sam im rekao da će na kraju Jacqueline izabrati, a ne oni. Na kraju je mene i odabrala za putovanje. A zatim smo prekinuli odnos, ne znam zašto… Čini mi se da je ona došla u show više se promovirati nego tražiti iskrenu ljubav. Danas se ne čujemo, nismo ni u kakvom odnosu - ističe Jožef koji je sada i više nego spreman onu pravu pronaći izvan granica svoje domovine.

- Svidjela mi se emisija, pratio sam prijašnje sezone i odlučio sam se prijaviti, možda me tu pronađe sreća - veseli se farmer showu, no, kako ističe, pred njim je najteži izazov – prvo treba doznati hoće li dobiti dovoljan broj pisama da bi nastavio natjecanje.

PRISJETILA SE Na snimanju 'Ljubav je na selu' voditeljici pukla guma na autu: Zapela na brdu, a nigdje nikoga

- Vjerujem u sebe, predstavio sam se najbolje što sam mogao, ali vidjet ćemo što će biti! Prijatelji me jako podržavaju, oni su me i potaknuli da se prijavim, sam se najvjerojatnije ni ne bih prijavio - kaže.

Iza Jožefa je nekoliko dužih i kraćih ljubavnih veza, a što se tiče buduće odabranice koja ga možda čeka baš u showu, ističe kako nikako ne bi tolerirao da je netko u vezi s njim samo iz interesa jer je zadnju vezu prekinuo upravo iz tog razloga.

'LJUBAV JE NA SELU' Farmer Ivan priča nam o ljubavi i nogometu: Nikada nisam imao curu, a sporta se lako ostavim...

- Samo da je simpatična, vedra vrijedna i poštena. Fizički izgled mi nije tako važan - zaključuje simpatični farmer.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ifana 30.06.2023.

    Brate sta ti donosis na stol jesi i ti jednostavan

Komentiraj...
Vidi sve komentare