To je to što me zanima!

'Kad sam ja to htio raditi, HRT me odbio. Ne optužujem ekipu, ali osjećam se sad kao idiot...'

U nedjelju je završilo emitiranje serije 'Konjima do Crnog mora'. Koncept i lokacije koje su posjetili Boris Veličan i Dušan Bućan podsjetile su voditelja na jednu njegovu ideju, koju je HRT odbio zbog financija
Vidi originalni članak

Televizijski voditelj Aleksandar Stanković (51) otvoreno je na društvenim mrežama progovorio njegovoj dokumentarnoj seriji 'Vjetar u kosi' čije nastavke je HRT odbio snimiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako Stanković navodi, cijeli projekt je otpao zbog nedostatka novca, a i straha da da će netko drugi dobiti otkaz, ako njemu daju više posla.

NEDJELJOM U 2 Goran Bogdan: Nisam rekao da me boli ku*ac za Hrvatsku, a s Aleksićem ne želim imati posla

- Četiri godine za redom pretpostavljenima sam nudio nastavak 'Vjetra u kosi'. Četiri epizode po 52 minute, Rumunjska, Đerdap, Karpati, Crno More. Moja zarada nula jer radim za plaću, zarada svih na projektu isto nula, jer i oni rade za plaću - započeo je objavu voditelj.

- Radilo bi se preko ljeta kada ne ide 'Nedjeljom u 2'. Nije prošlo uz obrazloženje da firma nema novca i da ako meni daju dodatni posao, netko drugi ostao bi bez posla. Bar da su rekli da je smeće, protiv dojma ne mogu, al nisu - ogorčeno je napisao.

U konačnici, seriju je producirala privatna produkcija 'Antitalent', a Boris Veličan i Dušan Bućan u glavnim ulogama su bili odlični, ističe Stanković.

'PRIVIĐAM TI SE U SNOVIMA' Stanković odgovorio Krišto na prozivke: Evo kolika mi je plaća. Nisam ni u prvih 20 na HRT-u

- Ne optužujem nikog, nemam dokaze ni za što ali se već duže vrijeme osjećam kao idiot. Vjerojatno idiot i jesam - zaključuje on.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • anemicnirvat 05.05.2021.

    Moze li nesto i Hrvat radit? Vi srbi vodite drzavu koju ste poklali,imate vecinu medija sta hocete vise? Aj kod vucica ako ti ne valja

  • beli1977 05.05.2021.

    Kolki love uzmes za gostovanje u emisiji???Sve se zna,a mozda dobis neki job u svom gradu kad toliko preferiras aktualnu vlast u gradu kojem živiš! Razmisli

  • Vesela Bandera 05.05.2021.

    Uvijek mozes otici u Srbiju....treba ti ukinuti onu emisiju,nije tebi mjesto ovdje

Komentiraj...
Vidi sve komentare