Obavijesti

News

Komentari 201

Stanković odgovorio Krišto na prozivke: Evo kolika mi je plaća. Nisam ni u prvih 20 na HRT-u

Stanković odgovorio Krišto na prozivke: Evo kolika mi je plaća. Nisam ni u prvih 20 na HRT-u

Poznati voditelj emsije 'Nedjeljom u 2' odlučio je podužim Facebook statusom odgovoriti Karolini Vidović Krišto. Kaže da ga više puta proziva oko njegove plaće te joj je odgovorio točnim iznosom

Voditelj emisije 'Nedjeljom u 2', Aleksandar Stanković, na svom Facebook profilu odlučio je poslati odgovor Karolini Vidović Krišto, koja ga je, kako tvrdi, više puta napala da je bio 'maneken Nadana Vidoševića' i da na HTV-u ima plaću veću od 20.000 kuna.

U posljednja 2-3 mjeseca konstantno me kinji saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske...

Objavljuje Aleksandar StankovićSrijeda, 24. ožujka 2021.

Stanković kaže da ga je prozivala i iz Sabora, a u svom statusu napisao je i kako mu je plaća 13.628 kuna te da nije ni među prvih 20 na HRT-u. 

Njegov status prenosimo u cijelosti: 

U posljednja 2-3 mjeseca više puta me napala saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto (zadnji put sa saborske govornice) da sam bio maneken Nadana Vidoševića te da na HTV-u dobivam plaću preko 20 tisuća kuna.

Tezu o tome da sam  radio za Nadana Vidoševića plasirao je prije par godina Tomislav Čadež iz Jutarnjeg. Ta njegova teza je posebna sorta zlonamjernog idiotizma jer sam ga upozorio i javno i privatno da je to neistina, ali je i dalje nastavio pisati o tome.

Dakle,

1. nikada ništa ni posredno ni neposredno nisam radio za Nadana Vidoševića, ili HGK. Neki drugi novinari s HRT-a jesu, ja nisam.

2. neistina je da na HRT-u imam plaću preko 20 tisuća kuna. Moja plaća je 13.628,27 kn. i kao takva nije  ni među prvih 20 na HRT-u.

Istine radi, saborska zastupnica Vidović Krišto ima plaću 20.425 kuna pa se valjda zaj*****. Gledajući sebe u ogledalo vidjela je mene, ali k***!  To si ti Vidović Krišto. Priviđam ti se u mokrim  snovima", napisao je Stanković.